Bob Autowas, Schiedam, Mark de Graaf

BOB Autowas neemt Blinq Carwash Apeldoorn over

De vestiging van Blinq Carwash in Apeldoorn verandert vanaf 1 november in een filiaal van BOB Autowas. Klanten kunnen een aantal veranderingen verwachten nu er een andere eigenaar aan het roer van de wasstraat staat. Zo kan er voortaan een wasabonnement afgesloten worden.

Het blauwe logo van Blinq Carwash maakt plaats voor de rode kleuren van BOB Autowas. Met de komst van een nieuwe eigenaar wordt een aantal veranderingen in gang gezet. Wat onveranderd blijft volgens de nieuwe uitbater is de goede service en de wasacties waarmee Blinq Carwash groot werd, meldt indebuurt Apeldoorn. Ook blijft hetzeldfde personeel actief in de wastraat.

Bij BOB Autowas krijgen bezoekers standaard een gratis kop koffie en blijven de kortingsacties ook doorgaan in coronatijd. Dat betekent dat er aan het eind van het jaar weer gratis oliebollen klaarliggen voor bezoekers van de wasstraat. Wat nieuw is nu BOB Autowas in Apeldoorn zit, is de komst van het Carwash Unlimited abonnement. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten bij elk filiaal van de carwashketen onbeperkt hun auto wassen. BOB Autowas telt in totaal 21 vestigingen, waarvan drie in het buitenland.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BOB Autowas neemt Blinq Carwash Apeldoorn over | CarwashPro
Bob Autowas, Schiedam, Mark de Graaf

BOB Autowas neemt Blinq Carwash Apeldoorn over

De vestiging van Blinq Carwash in Apeldoorn verandert vanaf 1 november in een filiaal van BOB Autowas. Klanten kunnen een aantal veranderingen verwachten nu er een andere eigenaar aan het roer van de wasstraat staat. Zo kan er voortaan een wasabonnement afgesloten worden.

Het blauwe logo van Blinq Carwash maakt plaats voor de rode kleuren van BOB Autowas. Met de komst van een nieuwe eigenaar wordt een aantal veranderingen in gang gezet. Wat onveranderd blijft volgens de nieuwe uitbater is de goede service en de wasacties waarmee Blinq Carwash groot werd, meldt indebuurt Apeldoorn. Ook blijft hetzeldfde personeel actief in de wastraat.

Bij BOB Autowas krijgen bezoekers standaard een gratis kop koffie en blijven de kortingsacties ook doorgaan in coronatijd. Dat betekent dat er aan het eind van het jaar weer gratis oliebollen klaarliggen voor bezoekers van de wasstraat. Wat nieuw is nu BOB Autowas in Apeldoorn zit, is de komst van het Carwash Unlimited abonnement. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten bij elk filiaal van de carwashketen onbeperkt hun auto wassen. BOB Autowas telt in totaal 21 vestigingen, waarvan drie in het buitenland.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.