Spectro deelt in video toekomstvisie voor reinigingsmiddelen in carwashes

De juiste reinigingsmiddelen voor de juiste toepassing: daar staat Spectro voor. Maar hoe weet je welk product het meest geschikt is voor welke specifieke toepassing in je carwash? Aan de hand van videobeelden laat ondernemer Laurens Metternich van Spectro zien wat werkt en wat er voor car- en truckwashes mogelijk is met chemie.

Spectro is een familiebedrijf dat zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten werkt. oog voor mens en milieu is zeer belangrijk voor deze onderneming. Tijdens de carwashdag – op 5 november – van de Tankstation & Carwash Vakbeurs ging Metternich dieper in op het belang van chemie. In een studiogesprek deelt hij zijn toekomstvisie. De video is hieronder te bekijken.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spectro deelt in video toekomstvisie voor reinigingsmiddelen in carwashes | CarwashPro

Spectro deelt in video toekomstvisie voor reinigingsmiddelen in carwashes

De juiste reinigingsmiddelen voor de juiste toepassing: daar staat Spectro voor. Maar hoe weet je welk product het meest geschikt is voor welke specifieke toepassing in je carwash? Aan de hand van videobeelden laat ondernemer Laurens Metternich van Spectro zien wat werkt en wat er voor car- en truckwashes mogelijk is met chemie.

Spectro is een familiebedrijf dat zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten werkt. oog voor mens en milieu is zeer belangrijk voor deze onderneming. Tijdens de carwashdag – op 5 november – van de Tankstation & Carwash Vakbeurs ging Metternich dieper in op het belang van chemie. In een studiogesprek deelt hij zijn toekomstvisie. De video is hieronder te bekijken.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.