Extra aandacht

Carwash in teken van Valentijnsdag: ‘Echte liefde gaat door de wasstraat’

"Laat jouw vierwieler weer stralen", luidt de valentijnsboodschap Foto: Shutterstock

Een van de feestdagen die ook vanuit de carwashbranche veel aandacht krijgt, is Valentijnsdag. Carwashbedrijven door heel Nederland hebben originele marketingacties bedacht om klanten naar de wasstraat te trekken. 

XL Carwash Leeuwarden viert de dag van de liefde met wat extra aandacht voor de auto. “Kom op Valentijnsdag langs voor een liefdevolle wasbeurt en laat jouw vierwieler stralen”, luidt de boodschap op social media. “Want echte liefde gaat door de wasstraat.”

Feel the shine, happy valentine’, is de ‘liefdesleus’ van BOB Autowas. “Niks zegt ‘ik hou van jou’ zoals een glanzend schone auto.” Klanten die op Valentijnsdag langskomen voor een wasbeurt, worden getrakteerd op chocolade, “om je dag nog zoeter te maken”.

Foto: BOB Autowas

Weer verliefd

Ook bij UP Carwash weten ze wat romantiek is. “We geven toe: je lief een rit door de carwash cadeau doen op Valentijnsdag is niet zo romantisch. Maar is de auto jouw schatje? Dán is het wel romantisch. Ze stond nog nooit zo schitterend te glimmen, als je naar haar kijkt”, klinkt het bericht op Facebook.

Wasstraat Rentenaar in Den Burg gooit het over een andere boeg en probeert de liefde met een grondige poetsbeurt weer nieuw leven in te blazen. “Weet je nog toen je voor het eerst jouw nieuwe auto ging ophalen? Vol spanning, vlinders in de buik… Is de sparkle tussen jullie ondertussen een beetje verdwenen? Geen nood, wij zorgen ervoor dat je weer instant verliefd wordt op jouw auto.”

Foto: UP Carwash

Gratis autoparfum

Waar Bling Bling Wasstraat in Bunschoten zijn shop opent voor een leuk cadeautje, geeft WeWash in Almere een liefdevolle verrassing weg aan zijn klanten. Bij elke wasbeurt op Valentijnsdag wordt er een gratis autoparfum uitgedeeld ter waarde van 5 euro. “Verwen je auto en jezelf.”

Ook veel autobedrijven en garages doen mee met valentijn. Bij Autobedrijf W. Janssen betekent dat niet alleen een grondige wasbeurt in de eigen wasstraat, maar ook een welverdiende onderhoudsbeurt. “Laat je auto weer stralen, zoals jullie samen stralen bij elke rit.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash in teken van Valentijnsdag: ‘Echte liefde gaat door de wasstraat’ | CarwashPro
Extra aandacht

Carwash in teken van Valentijnsdag: ‘Echte liefde gaat door de wasstraat’

"Laat jouw vierwieler weer stralen", luidt de valentijnsboodschap Foto: Shutterstock

Een van de feestdagen die ook vanuit de carwashbranche veel aandacht krijgt, is Valentijnsdag. Carwashbedrijven door heel Nederland hebben originele marketingacties bedacht om klanten naar de wasstraat te trekken. 

XL Carwash Leeuwarden viert de dag van de liefde met wat extra aandacht voor de auto. “Kom op Valentijnsdag langs voor een liefdevolle wasbeurt en laat jouw vierwieler stralen”, luidt de boodschap op social media. “Want echte liefde gaat door de wasstraat.”

Feel the shine, happy valentine’, is de ‘liefdesleus’ van BOB Autowas. “Niks zegt ‘ik hou van jou’ zoals een glanzend schone auto.” Klanten die op Valentijnsdag langskomen voor een wasbeurt, worden getrakteerd op chocolade, “om je dag nog zoeter te maken”.

Foto: BOB Autowas

Weer verliefd

Ook bij UP Carwash weten ze wat romantiek is. “We geven toe: je lief een rit door de carwash cadeau doen op Valentijnsdag is niet zo romantisch. Maar is de auto jouw schatje? Dán is het wel romantisch. Ze stond nog nooit zo schitterend te glimmen, als je naar haar kijkt”, klinkt het bericht op Facebook.

Wasstraat Rentenaar in Den Burg gooit het over een andere boeg en probeert de liefde met een grondige poetsbeurt weer nieuw leven in te blazen. “Weet je nog toen je voor het eerst jouw nieuwe auto ging ophalen? Vol spanning, vlinders in de buik… Is de sparkle tussen jullie ondertussen een beetje verdwenen? Geen nood, wij zorgen ervoor dat je weer instant verliefd wordt op jouw auto.”

Foto: UP Carwash

Gratis autoparfum

Waar Bling Bling Wasstraat in Bunschoten zijn shop opent voor een leuk cadeautje, geeft WeWash in Almere een liefdevolle verrassing weg aan zijn klanten. Bij elke wasbeurt op Valentijnsdag wordt er een gratis autoparfum uitgedeeld ter waarde van 5 euro. “Verwen je auto en jezelf.”

Ook veel autobedrijven en garages doen mee met valentijn. Bij Autobedrijf W. Janssen betekent dat niet alleen een grondige wasbeurt in de eigen wasstraat, maar ook een welverdiende onderhoudsbeurt. “Laat je auto weer stralen, zoals jullie samen stralen bij elke rit.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.