Tankstation met kettingbaan

Nieuwe wasstraat bij Esso Vissers Horst geopend

Het tankstation heeft nu een kettingwasstraat en vier wasboxen Foto: Vissers Energy Group

Bij Esso Vissers Horst heeft de dubbele rollover plaatsgemaakt voor een 25 meter lange kettingwasstraat van DICO. “Bij veel klanten zal dit een wauw-moment opleveren.”

Het is niet iets wat je vaak ziet, een kettingbaan bij een tankstation. Maar voor deze locatie in Horst was het een logische keuze. Carwash division manager Jeroen Visser van Vissers Energy Group: “In Horst zit ook ons hoofdkantoor, dus we vonden het wel passend om daar een echte wasstraat bij te hebben.” Kijkend naar de waspotentie in de omgeving is de keuze ook financieel goed onderbouwd. “Ik denk dat het op deze locatie zeker een haalbare kaart is.”

De dubbele, verhoogde rollover is eruit gehaald en de hal is verlengd, om ruimte te maken voor de wasstraat. Ook is de routing/rijrichting veranderd, zodat er geen wachtende auto’s meer in de weg staan. Busjes en verhoogde voertuigen tot 2,80 meter kunnen met het verdwijnen van de rollover niet meer bij Esso Vissers Horst worden gewassen. Die kunnen nu vier kilometer verderop bij de Vissers-locatie in Sevenum terecht. De vier wasboxen daarentegen blijven aanwezig.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Meer glans

Omdat er in de DICO wasstraat wordt gewassen met textiel, gaan klanten zeker het verschil merken, zegt Visser. De polijstende werking zorgt voor meer glans op de auto. Bij een DICO installatie is er ook veel aandacht voor de velgen. “Bij veel klanten zal dat een wauw-moment opleveren. De schone velgen en de glanzende lak maken echt het verschil”, aldus Visser.

De chemie komt van Dr.Stöcker. Het systeem voor waterrecycling is van BleuBlue. En de industriële compressoren komen van Berko Wijchen. De panelen zijn van Cleanpanel.

Klant leren kennen

Met de komst van de nieuwe wasstraat is ook kenteken- en abonnementswassen geïntroduceerd. Vissers Energy Group heeft dat op al zijn autowaslocaties. “Hiermee leer je de klant beter kennen. En dat helpt enorm in de marketing en bedrijfsvoering.” Het kassasysteem is van Extendas. Klanten kunnen bij het zelfbedieningsportaal contactloos betalen. Betalen met contant geld of de tankpas kan nog steeds. Daarvoor kan er een kaartje worden gekocht in de tankshop.

Omdat Esso Vissers Horst een bekende tankstation- en carwashlocatie is in de omgeving, zal het nieuws van de nieuwe wasstraat zich snel verspreiden. Maar om er wat extra aandacht aan te geven is er tot eind maart een speciale openingsactie van 7,50 euro voor het duurste wasprogramma.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe wasstraat bij Esso Vissers Horst geopend | CarwashPro
Tankstation met kettingbaan

Nieuwe wasstraat bij Esso Vissers Horst geopend

Het tankstation heeft nu een kettingwasstraat en vier wasboxen Foto: Vissers Energy Group

Bij Esso Vissers Horst heeft de dubbele rollover plaatsgemaakt voor een 25 meter lange kettingwasstraat van DICO. “Bij veel klanten zal dit een wauw-moment opleveren.”

Het is niet iets wat je vaak ziet, een kettingbaan bij een tankstation. Maar voor deze locatie in Horst was het een logische keuze. Carwash division manager Jeroen Visser van Vissers Energy Group: “In Horst zit ook ons hoofdkantoor, dus we vonden het wel passend om daar een echte wasstraat bij te hebben.” Kijkend naar de waspotentie in de omgeving is de keuze ook financieel goed onderbouwd. “Ik denk dat het op deze locatie zeker een haalbare kaart is.”

De dubbele, verhoogde rollover is eruit gehaald en de hal is verlengd, om ruimte te maken voor de wasstraat. Ook is de routing/rijrichting veranderd, zodat er geen wachtende auto’s meer in de weg staan. Busjes en verhoogde voertuigen tot 2,80 meter kunnen met het verdwijnen van de rollover niet meer bij Esso Vissers Horst worden gewassen. Die kunnen nu vier kilometer verderop bij de Vissers-locatie in Sevenum terecht. De vier wasboxen daarentegen blijven aanwezig.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Meer glans

Omdat er in de DICO wasstraat wordt gewassen met textiel, gaan klanten zeker het verschil merken, zegt Visser. De polijstende werking zorgt voor meer glans op de auto. Bij een DICO installatie is er ook veel aandacht voor de velgen. “Bij veel klanten zal dat een wauw-moment opleveren. De schone velgen en de glanzende lak maken echt het verschil”, aldus Visser.

De chemie komt van Dr.Stöcker. Het systeem voor waterrecycling is van BleuBlue. En de industriële compressoren komen van Berko Wijchen. De panelen zijn van Cleanpanel.

Klant leren kennen

Met de komst van de nieuwe wasstraat is ook kenteken- en abonnementswassen geïntroduceerd. Vissers Energy Group heeft dat op al zijn autowaslocaties. “Hiermee leer je de klant beter kennen. En dat helpt enorm in de marketing en bedrijfsvoering.” Het kassasysteem is van Extendas. Klanten kunnen bij het zelfbedieningsportaal contactloos betalen. Betalen met contant geld of de tankpas kan nog steeds. Daarvoor kan er een kaartje worden gekocht in de tankshop.

Omdat Esso Vissers Horst een bekende tankstation- en carwashlocatie is in de omgeving, zal het nieuws van de nieuwe wasstraat zich snel verspreiden. Maar om er wat extra aandacht aan te geven is er tot eind maart een speciale openingsactie van 7,50 euro voor het duurste wasprogramma.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.