WashTec sloot 2020 beter af dan verwacht

Washtec overtrof de pessimistische verwachtingen voor het vierde kwartaal van 2020 en sloot 2020 af met een omzet van 378,7 miljoen euro.

De voorlopige cijfers aan het einde van het boekjaar van wastechniekfabrikant WashTec laten een forse omzetdaling zien, maar deze was minder ernstig dan verwacht. In vergelijking met 2019 daalde de omzet met 13,2 procent. Eerdere verwachtingen van het bedrijf gingen echter uit van een omzetdaling van 15 tot 20 procent. Het vierde kwartaal viel sterker uit dan verwacht en kon daardoor de verkoopverliezen licht opvangen.

Na bijna een jaar sinds de start van de coronapandemie mist de economie voor een groot deel nog perspectieven, maar veel bedrijven hebben zich het afgelopen jaar aangepast aan de huidige omstandigheden en uiteindelijk toch nieuwe investeringen gedaan. In vergelijking met het bruto binnenlands product van Duitsland was het vierde kwartaal van WashTec positiever dan de algemene tendens in het land. Dit is waarschijnlijk omdat de carwash-industrie als geheel niet in dezelfde mate beperkt is geweest als andere economische sectoren.

De WashTec Group heeft meer dan 1.800 mensen in dienst en is aanwezig met onafhankelijke dochterondernemingen in de kernmarkten Europa, de VS, Canada, China en Australië als leverancier van wastechnologie en waschemicaliën.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Sandra Schäfer

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec sloot 2020 beter af dan verwacht | CarwashPro

WashTec sloot 2020 beter af dan verwacht

Washtec overtrof de pessimistische verwachtingen voor het vierde kwartaal van 2020 en sloot 2020 af met een omzet van 378,7 miljoen euro.

De voorlopige cijfers aan het einde van het boekjaar van wastechniekfabrikant WashTec laten een forse omzetdaling zien, maar deze was minder ernstig dan verwacht. In vergelijking met 2019 daalde de omzet met 13,2 procent. Eerdere verwachtingen van het bedrijf gingen echter uit van een omzetdaling van 15 tot 20 procent. Het vierde kwartaal viel sterker uit dan verwacht en kon daardoor de verkoopverliezen licht opvangen.

Na bijna een jaar sinds de start van de coronapandemie mist de economie voor een groot deel nog perspectieven, maar veel bedrijven hebben zich het afgelopen jaar aangepast aan de huidige omstandigheden en uiteindelijk toch nieuwe investeringen gedaan. In vergelijking met het bruto binnenlands product van Duitsland was het vierde kwartaal van WashTec positiever dan de algemene tendens in het land. Dit is waarschijnlijk omdat de carwash-industrie als geheel niet in dezelfde mate beperkt is geweest als andere economische sectoren.

De WashTec Group heeft meer dan 1.800 mensen in dienst en is aanwezig met onafhankelijke dochterondernemingen in de kernmarkten Europa, de VS, Canada, China en Australië als leverancier van wastechnologie en waschemicaliën.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Sandra Schäfer

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.