Lekkerland organiseert virtuele beurs voor Duitse klanten

Lekkerland houdt van 24 tot en met 30 maart een digitale beurs voor haar Duitse klanten. Exploitanten van tankstations en autowasstraten kunnen daarin kennismaken met de nieuwste producten en trends. Ook kunnen de virtuele bezoekers via de digitale beursstands in contact komen met andere personen in de sector. De mogelijkheden voor zo’n zelfde beurs in Nederland worden nog bekeken.

Klanten van Lekkerland kunnen op meer dan 150 virtuele beursstands kennismaken met nieuwe producten. De voorjaarsbeurs is gedurende de hele periode open voor alle Duitse klanten van Lekkerland. Volgens het bedrijf zijn de digitale interactiemogelijkheden met de exposanten ten opzichte van de najaarsbeurs uitgebreid. De klanten ontvangen de toegangsgegevens vooraf per e-mail.

Eerder organiseerde de groothandel uit het Noord-Brabantse Son ook zo’n virtuele bijeenkomst voor de Belgische klanten. Die beurs vond plaats tussen 17 augustus en 11 september 2020. Voor de Nederlandse klanten wordt later meer bekendgemaakt over de mogelijkheden.

Bovendien werd duidelijk dat Lekkerland in Duitsland blijft samenwerken met de benzinestations van Westfalen en Markant, die voornamelijk in de regio’s Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen te vinden zijn. De 250 tankstations worden ook in de toekomst bevoorraad door de groothandel.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lekkerland organiseert virtuele beurs voor Duitse klanten | CarwashPro

Lekkerland organiseert virtuele beurs voor Duitse klanten

Lekkerland houdt van 24 tot en met 30 maart een digitale beurs voor haar Duitse klanten. Exploitanten van tankstations en autowasstraten kunnen daarin kennismaken met de nieuwste producten en trends. Ook kunnen de virtuele bezoekers via de digitale beursstands in contact komen met andere personen in de sector. De mogelijkheden voor zo’n zelfde beurs in Nederland worden nog bekeken.

Klanten van Lekkerland kunnen op meer dan 150 virtuele beursstands kennismaken met nieuwe producten. De voorjaarsbeurs is gedurende de hele periode open voor alle Duitse klanten van Lekkerland. Volgens het bedrijf zijn de digitale interactiemogelijkheden met de exposanten ten opzichte van de najaarsbeurs uitgebreid. De klanten ontvangen de toegangsgegevens vooraf per e-mail.

Eerder organiseerde de groothandel uit het Noord-Brabantse Son ook zo’n virtuele bijeenkomst voor de Belgische klanten. Die beurs vond plaats tussen 17 augustus en 11 september 2020. Voor de Nederlandse klanten wordt later meer bekendgemaakt over de mogelijkheden.

Bovendien werd duidelijk dat Lekkerland in Duitsland blijft samenwerken met de benzinestations van Westfalen en Markant, die voornamelijk in de regio’s Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen te vinden zijn. De 250 tankstations worden ook in de toekomst bevoorraad door de groothandel.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.