Loogman Carwash Hoofddorp

‘Powervrouwen’ Loogman slaan eerste paal in de grond in Hoofddorp

Drie powervrouwen van Loogman Carwash slaan de eerste paal in de grond Foto: Loogman Carwash

De eerste heipaal van de nieuwe Loogman Carwash-vestiging in Hoofddorp is afgelopen week in de grond geslagen. Op bedrijventerrein de President komt een nieuw pand met een dubbele wasstraat en een grote stofzuighal.

“Ondanks dat in deze branche veel mannen werkzaam zijn, staan er toch drie van onze powervrouwen de eerste paal in de grond te slaan. Trots!”, zegt Kees Yzebaart, algemeen directeur van de Loogman Groep. Renske, de dochter van eigenaar Ger Loogman, gaf samen me Paulina en Jedidjah, leidinggevenden van het huidige Loogman Carwash filiaal in Hoofddorp het startsein voor de bouw van de nieuwste vestiging in de Haarlemmermeer.

Binnenreinigingsbaan op de planning

Loogman heeft al een vestiging aan de Robijnlaan in Hoofddorp, maar regelmatig staan daar files in de aanrijroute. Dat kan efficiënter, dachten ze bij het bedrijf. Groeien op de huidige locatie bleek alleen lastig. “Kansen liggen overal, maar je moet ze wel zelf pakken. En die kans bleek dus te liggen op de Dirk Storklaan”, aldus Yzebaart. Op deze nieuwe locatie zal in tegenstelling tot de huidige locatie een dubbele wasstraat komen met een inpandige stofzuighal. En voor de toekomst staat er ook een binnenreinigingsbaan op de planning, net als in Rotterdam, Amsterdam en Aalsmeer.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Loogman Carwash Hoofddorp
De nieuwe locatie van Loogman Carwash aan de Dirk Storklaan in Hoofddorp (foto: Loogman Carwash)

Openingsfeest in 2023

Het nieuwe en grote pand heeft genoeg ruimte en wordt daarom ook gedeeld met KwikFit Autoservice. “De klik was er meteen tussen beide partijen”, zegt Paul Traas, algemeen directeur KwikFit. Loogman Carwash hoopt in het tweede kwartaal van 2023 met een groots openingsfeest de eerste bezoekers te verwelkomen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Powervrouwen’ Loogman slaan eerste paal in de grond in Hoofddorp | CarwashPro
Loogman Carwash Hoofddorp

‘Powervrouwen’ Loogman slaan eerste paal in de grond in Hoofddorp

Drie powervrouwen van Loogman Carwash slaan de eerste paal in de grond Foto: Loogman Carwash

De eerste heipaal van de nieuwe Loogman Carwash-vestiging in Hoofddorp is afgelopen week in de grond geslagen. Op bedrijventerrein de President komt een nieuw pand met een dubbele wasstraat en een grote stofzuighal.

“Ondanks dat in deze branche veel mannen werkzaam zijn, staan er toch drie van onze powervrouwen de eerste paal in de grond te slaan. Trots!”, zegt Kees Yzebaart, algemeen directeur van de Loogman Groep. Renske, de dochter van eigenaar Ger Loogman, gaf samen me Paulina en Jedidjah, leidinggevenden van het huidige Loogman Carwash filiaal in Hoofddorp het startsein voor de bouw van de nieuwste vestiging in de Haarlemmermeer.

Binnenreinigingsbaan op de planning

Loogman heeft al een vestiging aan de Robijnlaan in Hoofddorp, maar regelmatig staan daar files in de aanrijroute. Dat kan efficiënter, dachten ze bij het bedrijf. Groeien op de huidige locatie bleek alleen lastig. “Kansen liggen overal, maar je moet ze wel zelf pakken. En die kans bleek dus te liggen op de Dirk Storklaan”, aldus Yzebaart. Op deze nieuwe locatie zal in tegenstelling tot de huidige locatie een dubbele wasstraat komen met een inpandige stofzuighal. En voor de toekomst staat er ook een binnenreinigingsbaan op de planning, net als in Rotterdam, Amsterdam en Aalsmeer.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Loogman Carwash Hoofddorp
De nieuwe locatie van Loogman Carwash aan de Dirk Storklaan in Hoofddorp (foto: Loogman Carwash)

Openingsfeest in 2023

Het nieuwe en grote pand heeft genoeg ruimte en wordt daarom ook gedeeld met KwikFit Autoservice. “De klik was er meteen tussen beide partijen”, zegt Paul Traas, algemeen directeur KwikFit. Loogman Carwash hoopt in het tweede kwartaal van 2023 met een groots openingsfeest de eerste bezoekers te verwelkomen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.