CarwashProTV krijgt een rondleiding bij Carwash Boxtel

Vanmiddag in Tank- en CarwashProTV legt Stephan Bredewold van Fountain Fuel uit waarom rijden op waterstof of stroom de toekomst heeft. Ook krijgen we een rondleiding bij Carwash Boxtel. De eigenaren van deze gloednieuwe locatie denken nu al aan uitbreiding van de formule en hebben hun oog op de Randstad laten vallen. 

Tank- en CarwashProTV is er elke twee weken op de woensdagmiddag. Vandaag is Stephan Bredewold van Fountain Fuel te gast. Hij en zijn collega’s zijn ervan overtuigd dat waterstof en elektrisch laden de toekomst zijn. In het netwerk van duurzame tankstations dat ze opzetten is dan ook geen plaats voor fossiele brandstoffen. In de uitzending legt Bredewold uit hoe het netwerk eruit gaat zien, wat we op de locaties mogen verwachten en hoe de ontwikkeling van het concept verloopt. Ook blikken we alvast vooruit op het Tankstation Congres, waar hij een van de sprekers is.

De reportage deze week is geschoten bij Carwash Boxtel, een gloednieuwe locatie waar wordt gewassen met de apparatuur en chemie van Christ. De ondernemers achter de carwash hebben alledrie geen eerdere ervaring in de sector, toch denken ze nu al aan uitbreiding van de formule richting de Randstad. Ravi Ryan Mohanlal geeft in Tank- en CarwashProTV een rondleiding achter de schermen.

De uitzending is hieronder live te bekijken. Deze is na woensdagmiddag 16.00 op ieder gewenst moment terug te kijken.

Bekijk ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.