CarwashProTV: Abonnementswassen en hoe maak je een tankstation schoon?

Bij de Daily Carwash in Dodewaard kunnen klanten voor 14,95 euro per maand onbeperkt de auto wassen. In de uitzending van woensdag 15 september laat Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash zien hoe het concept in elkaar steekt. Ook in de uitzending: Yessin Mairouche van Pro Clean Service is te gast in de studio. Hij vertelt wat er komt kijken bij de schoonmaak van tankstations.

Woensdagmiddag om 16:00 uur kijk je weer naar een nieuwe aflevering van TankPro- en CarwashProTV. De twee centrale onderwerpen zijn abonnementswassen en de schoonmaak van tankstations.

Yessin Mairouche van Pro Clean Service startte in 2014 met het schoonmaken van tankstations, inmiddels heeft zijn bedrijf een groot deel van de markt in handen. Mairouche vertelt wat er allemaal bij zijn werk komt kijken, hoeveel locaties hij wekelijks samen met zijn team reinigt en wat het meest gekke is dat hij tot nu toe in zijn schoonmaakcarrière tegenkwam.

In de reportage op locatie zijn we bij de Daily Carwash in Dodewaard. Je kunt bij deze onbemande rollover terecht voor een enkele wasbeurt, maar de focus ligt er op abonnementswassen. EenzetCarwash is de organiserende partij achter de Daily Carwash, Walnut zorgt voor de kentekenherkenning, Extendas voor de administratieve afhandeling. In Dodewaard staat de rollover bij een tankstation, maar volgens Eenzet past de formule voor dagelijks onbemand wassen overal waar regelmatig terugkerende bezoekers komen – zoals de supermarkt of bouwmarkt.

Kijk hier live naar de uitzending. Nadien is de uitzending op elk gewenst moment terug te kijken.

Bekijk ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV: Abonnementswassen en hoe maak je een tankstation schoon? | CarwashPro

CarwashProTV: Abonnementswassen en hoe maak je een tankstation schoon?

Bij de Daily Carwash in Dodewaard kunnen klanten voor 14,95 euro per maand onbeperkt de auto wassen. In de uitzending van woensdag 15 september laat Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash zien hoe het concept in elkaar steekt. Ook in de uitzending: Yessin Mairouche van Pro Clean Service is te gast in de studio. Hij vertelt wat er komt kijken bij de schoonmaak van tankstations.

Woensdagmiddag om 16:00 uur kijk je weer naar een nieuwe aflevering van TankPro- en CarwashProTV. De twee centrale onderwerpen zijn abonnementswassen en de schoonmaak van tankstations.

Yessin Mairouche van Pro Clean Service startte in 2014 met het schoonmaken van tankstations, inmiddels heeft zijn bedrijf een groot deel van de markt in handen. Mairouche vertelt wat er allemaal bij zijn werk komt kijken, hoeveel locaties hij wekelijks samen met zijn team reinigt en wat het meest gekke is dat hij tot nu toe in zijn schoonmaakcarrière tegenkwam.

In de reportage op locatie zijn we bij de Daily Carwash in Dodewaard. Je kunt bij deze onbemande rollover terecht voor een enkele wasbeurt, maar de focus ligt er op abonnementswassen. EenzetCarwash is de organiserende partij achter de Daily Carwash, Walnut zorgt voor de kentekenherkenning, Extendas voor de administratieve afhandeling. In Dodewaard staat de rollover bij een tankstation, maar volgens Eenzet past de formule voor dagelijks onbemand wassen overal waar regelmatig terugkerende bezoekers komen – zoals de supermarkt of bouwmarkt.

Kijk hier live naar de uitzending. Nadien is de uitzending op elk gewenst moment terug te kijken.

Bekijk ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.