mikhail-meilikhov, sonax

Sonax benoemt Mikhail Meilikhov als nieuwe directeur R&D

foto: Sonax

Poetsmiddelenfabrikant Sonax heeft Mikhail Meilikhov (39) benoemd als verantwoordelijke voor de afdeling onderzoek en ontwikkeling. Hij volgt Christian Seeger op die eind vorig jaar met pensioen ging na 40 dienstjaren bij Sonax.

Meilikhov maakt deel uit van de raad van bestuur van Sonax en is verantwoordelijk voor de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van het bedrijf. Voorheen was Meilikhov hoofd innovatie en productontwikkeling voor consumentenlijmen bij Henkel. Daarvoor deed de 39-jarige kennis op in een managementadviesbureau met een focus op speciaalchemie en in fundamenteel onderzoek.

Vraag naar duurzame producten

“Het perspectief om vanaf het hoogste niveau de toekomst van het bedrijf mee vorm te kunnen geven, spreekt mij erg aan en is een zeer interessante uitdaging”, zegt Meilikhov. Als kerntaken ziet hij niet alleen productinnovaties en kwaliteitsborging. De vraag naar duurzaamheid van producten wordt steeds belangrijker.

Lees ook: Sonax: ventilatie en chemie vaak oorzaak slechte waterkwaliteit in wasstraat 

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.