Succesvolle uitrol DiBO Roll-over Garage Mullens Halen

DiBO Projects BVBA installeerde recentelijk een DiBO S4 roll over carwash installatie bij Opel garage Mullens in het Belgische Halen. Deze roll-over werd voorzien van Carlite borstels en een LED-stoplicht. Tevens werden RVS wielwassers, zijdrogers, een contourvolgende dakdroger en een waxapplicatie bij deze installatie geplaatst.

De toepassing van de Carlite borstels is beter voor de lak. Garage Mullens zal de nieuwe roll-over voornamelijk inzetten voor het wassen van haar eigen voertuigen. Uiteraard worden wagens van klanten bij onderhoud ook door de roll-over gehaald, zodat deze weer netjes gewassen de deur uitgaan.

De DiBO S4 geldt als het instapmodel van de roll-overs. Deze installatie is zeer geschikt voor niet-commercieel wassen. Deze gebruiksvriendelijke wasinstallatie met lage onderhoudskosten is populair onder garagehouders. Dit systeem staat garant voor een snelle en precieze wassing. Middels een kleine aanpassing kan deze roll-over carwash installatie een wagen wassen en drogen in minder dan twee minuten. Het gebruik van Carlite borstels en een optimale borsteldruk in combinatie met frequentieregeling zorgen voor een goed wasresultaat.

Lees ook:

 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Succesvolle uitrol DiBO Roll-over Garage Mullens Halen | CarwashPro

Succesvolle uitrol DiBO Roll-over Garage Mullens Halen

DiBO Projects BVBA installeerde recentelijk een DiBO S4 roll over carwash installatie bij Opel garage Mullens in het Belgische Halen. Deze roll-over werd voorzien van Carlite borstels en een LED-stoplicht. Tevens werden RVS wielwassers, zijdrogers, een contourvolgende dakdroger en een waxapplicatie bij deze installatie geplaatst.

De toepassing van de Carlite borstels is beter voor de lak. Garage Mullens zal de nieuwe roll-over voornamelijk inzetten voor het wassen van haar eigen voertuigen. Uiteraard worden wagens van klanten bij onderhoud ook door de roll-over gehaald, zodat deze weer netjes gewassen de deur uitgaan.

De DiBO S4 geldt als het instapmodel van de roll-overs. Deze installatie is zeer geschikt voor niet-commercieel wassen. Deze gebruiksvriendelijke wasinstallatie met lage onderhoudskosten is populair onder garagehouders. Dit systeem staat garant voor een snelle en precieze wassing. Middels een kleine aanpassing kan deze roll-over carwash installatie een wagen wassen en drogen in minder dan twee minuten. Het gebruik van Carlite borstels en een optimale borsteldruk in combinatie met frequentieregeling zorgen voor een goed wasresultaat.

Lees ook:

 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.