Christ neemt nieuwe rollover Alpha mee naar vakbeurs Automechanika

Rollover Alpha is het nieuwste kindje van carwashfabrikant Christ. De machine wordt op de vakbeurs Automechanika gepresenteerd. De rollover wast sneller en ziet er ook nog eens beter uit dan zijn voorgangers.

Model Alpha behoort gezamenlijk met de modellen Cadis en Vega tot de ‘nieuwe generatie rollovers’ van de Duitse fabrikant. De modellen hebben een bijzonder uiterlijk en zijn technisch goed doorontwikkeld. Voor de Vega ontving Christ zelfs een Red Dot, een prestigieuze designprijs.

Snel wassen

De pluspunten van deze machine volgens Christ: snel wassen, mooie looks en lekker stil. Door het lage geluidsniveau is de rollover geschikt om op verschillende plaatsen te worden geïnstalleerd, zoals bij tankstations of supermarkten gelegen in woonwijken.

Het belangrijkste pluspunt voor operators is echter het snelle wassen. Door snelheid is er minder wachttijd, wat moet resulteren in tevreden en terugkerende klanten, redeneren de Duitsers. De fabrikant heeft bovendien gesleuteld aan het verminderen van water- en elektriciteitsgebruik. De Alpha is in beide opzichten een zuinige machine.

Vaker wassen

Op Automechanika legt Christ uit hoe zij hun ‘big five’ verder vormgeven, de nieuwste productfamilie. Hier horen rollovers bij, alsook wasstraten, boxen, betaalsystemen, chemie en accessoires. Het hele idee achter de productfamilie is om mensen te inspireren met de auto naar de carwash te gaan.

Christ is te vinden in hal 3, stand C75. De Automechanika loopt van 14 tot en met 16 september en wordt gehouden in Messe Frankfurt.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ neemt nieuwe rollover Alpha mee naar vakbeurs Automechanika | CarwashPro

Christ neemt nieuwe rollover Alpha mee naar vakbeurs Automechanika

Rollover Alpha is het nieuwste kindje van carwashfabrikant Christ. De machine wordt op de vakbeurs Automechanika gepresenteerd. De rollover wast sneller en ziet er ook nog eens beter uit dan zijn voorgangers.

Model Alpha behoort gezamenlijk met de modellen Cadis en Vega tot de ‘nieuwe generatie rollovers’ van de Duitse fabrikant. De modellen hebben een bijzonder uiterlijk en zijn technisch goed doorontwikkeld. Voor de Vega ontving Christ zelfs een Red Dot, een prestigieuze designprijs.

Snel wassen

De pluspunten van deze machine volgens Christ: snel wassen, mooie looks en lekker stil. Door het lage geluidsniveau is de rollover geschikt om op verschillende plaatsen te worden geïnstalleerd, zoals bij tankstations of supermarkten gelegen in woonwijken.

Het belangrijkste pluspunt voor operators is echter het snelle wassen. Door snelheid is er minder wachttijd, wat moet resulteren in tevreden en terugkerende klanten, redeneren de Duitsers. De fabrikant heeft bovendien gesleuteld aan het verminderen van water- en elektriciteitsgebruik. De Alpha is in beide opzichten een zuinige machine.

Vaker wassen

Op Automechanika legt Christ uit hoe zij hun ‘big five’ verder vormgeven, de nieuwste productfamilie. Hier horen rollovers bij, alsook wasstraten, boxen, betaalsystemen, chemie en accessoires. Het hele idee achter de productfamilie is om mensen te inspireren met de auto naar de carwash te gaan.

Christ is te vinden in hal 3, stand C75. De Automechanika loopt van 14 tot en met 16 september en wordt gehouden in Messe Frankfurt.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.