Christ bouwt 20 meter lange wastunnel op UNITI expo 2022

foto: Christ Wash Systems

De Duitse producent van wasstraten Otto Christ AG bouwt een stand van 450 vierkante meter op vakbeurs UNITI expo 2022 in Stuttgart. Een van de blikvangers is een 20 meter lange wastunnel. Verder zal er van 17 tot 19 mei het volledige productassortiment van de nieuwe BLADE-designlijn te zien zijn.

In de afgelopen jaren, waarin veel beurzen en bijeenkomsten moesten worden afgelast, introduceerde Christ Wash Systems een groot aantal nieuwe producten in alle productklassen van de autowastechniek. Op de UNITI expo doet het bedrijf een poging om de schade in te halen en al die nieuwe producten te tonen aan het publiek.

Nieuwe rollovers

Onder meer de nieuwe ALPHA, VEGA en CADIS rollovers die allemaal in dezelfde stijl zijn vormgegeven, nieuwe wastunneltechniek in een 20 meter lange wasstraat, stofzuigtechniek voor in wasboxen en het PREJET voorwasapparaat worden voorgesteld op de enorme stand.

Naast de wasapparatuur, die voor het eerst is ontwikkeld in een uniform design-DNA, zijn er ook digitale innovaties te zien. Hier kunnen vakbezoekers live kennismaken met de browserbased beheertool CIS-NEXT voor toegang op afstand en verschillende betalingssystemen. Deze tool kan worden gebruikt om de functionaliteit van de wasstraat te beheren, evenals eventuele storingsmeldingen.

Openingstijden

Christ Wash Systems is van 17 topt en met 19 mei 2022 te vinden op de UNITI expo op Stand 1J40. De openingstijden van de beurs zijn dinsdag 17 en woensdag 18 mei van 9:30 tot 18:00 uur. Donderdag 19 mei
van 9:30 tot 16:00 uur.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ bouwt 20 meter lange wastunnel op UNITI expo 2022 | CarwashPro

Christ bouwt 20 meter lange wastunnel op UNITI expo 2022

foto: Christ Wash Systems

De Duitse producent van wasstraten Otto Christ AG bouwt een stand van 450 vierkante meter op vakbeurs UNITI expo 2022 in Stuttgart. Een van de blikvangers is een 20 meter lange wastunnel. Verder zal er van 17 tot 19 mei het volledige productassortiment van de nieuwe BLADE-designlijn te zien zijn.

In de afgelopen jaren, waarin veel beurzen en bijeenkomsten moesten worden afgelast, introduceerde Christ Wash Systems een groot aantal nieuwe producten in alle productklassen van de autowastechniek. Op de UNITI expo doet het bedrijf een poging om de schade in te halen en al die nieuwe producten te tonen aan het publiek.

Nieuwe rollovers

Onder meer de nieuwe ALPHA, VEGA en CADIS rollovers die allemaal in dezelfde stijl zijn vormgegeven, nieuwe wastunneltechniek in een 20 meter lange wasstraat, stofzuigtechniek voor in wasboxen en het PREJET voorwasapparaat worden voorgesteld op de enorme stand.

Naast de wasapparatuur, die voor het eerst is ontwikkeld in een uniform design-DNA, zijn er ook digitale innovaties te zien. Hier kunnen vakbezoekers live kennismaken met de browserbased beheertool CIS-NEXT voor toegang op afstand en verschillende betalingssystemen. Deze tool kan worden gebruikt om de functionaliteit van de wasstraat te beheren, evenals eventuele storingsmeldingen.

Openingstijden

Christ Wash Systems is van 17 topt en met 19 mei 2022 te vinden op de UNITI expo op Stand 1J40. De openingstijden van de beurs zijn dinsdag 17 en woensdag 18 mei van 9:30 tot 18:00 uur. Donderdag 19 mei
van 9:30 tot 16:00 uur.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.