Nieuwkomer Carbax wil groeien in Europa

De Slowaakse fabrikant van selfservice carwashtechnologie Carbax, maakt deze week zijn debuut op de Uniti Expo in Stuttgart. Naast afnemers van hun apparatuur, hoopt het bedrijf er nieuwe verkooppartners te vinden. Dit om het doel te verwezenlijken om uit te breiden naar Europa.

Op de beurs zijn de nieuwe wasboxtechniek en het CarBaxChange betaalsysteem te zien. Wasexploitanten kunnen er meer te weten komen over het nieuwe CarBaxOs-systeem, waarmee het eenvoudig is om wasstraten te controleren en te beheren.

Live presentaties

Er is een nieuw alternatief voor de wasruimte van de fabrikanten van wastechniek. Het Slowaakse bedrijf CarBax biedt een uitgebreid programma voor self-carwashes en zal enkele producten live presenteren op UNITI expo 2022. Onder andere de CarBax selfservice wasbox, het betaalsysteem CarBaxChange en het besturingssysteem CarBaxOs-System zijn te zien.

CarBax heeft een duidelijk doel voor ogen om deel te nemen aan de grootste Europese vakbeurs voor de tankstation- en carwashbranche: na talrijke locaties in Slowakije en Oostenrijk willen de Slowaken nu verder uitbreiden in Europa. Op de vakbeurs zoekt het vooral verkooppartners die CarBox-producten op de markt willen brengen.

CarBax is te vinden op UNITI expo 2022 in Hal 3, Stand D48.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwkomer Carbax wil groeien in Europa | CarwashPro

Nieuwkomer Carbax wil groeien in Europa

De Slowaakse fabrikant van selfservice carwashtechnologie Carbax, maakt deze week zijn debuut op de Uniti Expo in Stuttgart. Naast afnemers van hun apparatuur, hoopt het bedrijf er nieuwe verkooppartners te vinden. Dit om het doel te verwezenlijken om uit te breiden naar Europa.

Op de beurs zijn de nieuwe wasboxtechniek en het CarBaxChange betaalsysteem te zien. Wasexploitanten kunnen er meer te weten komen over het nieuwe CarBaxOs-systeem, waarmee het eenvoudig is om wasstraten te controleren en te beheren.

Live presentaties

Er is een nieuw alternatief voor de wasruimte van de fabrikanten van wastechniek. Het Slowaakse bedrijf CarBax biedt een uitgebreid programma voor self-carwashes en zal enkele producten live presenteren op UNITI expo 2022. Onder andere de CarBax selfservice wasbox, het betaalsysteem CarBaxChange en het besturingssysteem CarBaxOs-System zijn te zien.

CarBax heeft een duidelijk doel voor ogen om deel te nemen aan de grootste Europese vakbeurs voor de tankstation- en carwashbranche: na talrijke locaties in Slowakije en Oostenrijk willen de Slowaken nu verder uitbreiden in Europa. Op de vakbeurs zoekt het vooral verkooppartners die CarBox-producten op de markt willen brengen.

CarBax is te vinden op UNITI expo 2022 in Hal 3, Stand D48.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.