Niels Autowas in RTV Drenthe

Niels Autowas benadrukt het belang waterrecycling op TV

Niels Autowas uit Assen kwam afgelopen week voorbij op RTV Drenthe om wat te vertellen over water recycling en waarom het beter is je auto te wassen in de wasstraat dan op straat. 

In het programma De Staat van Drenthe werd onderzocht of consumenten enig idee hebben wat er met het water gebeurt dat in het putje verdwijnt en wat beter is voor de kwaliteit van het Drentse drinkwater: wassen op straat of in de wasstraat? Het laatste natuurlijk, want dan wordt het water gezuiverd voordat het terug in de wasinstallatie of het riool gaat.

Vuile kwasten

Details over het proces komen helaas niet aan bod in de reportage, maar wel wordt duidelijk dat je een pan soep niet in de WC mag gooien en dat het uitspoelen van vuile verfkwasten onder de kraan ook niet bevorderlijk is voor de waterkwaliteit. De ondervraagde consumenten hebben in het meeste geval geen idee. RTV Drenthe is in ieder geval overtuigd van het nut van een wasstraat. Want de verslaggeefster rijdt haar reportagewagen aan het einde van het item de wasstraat van Niels Autowas binnen.

Bekijk hier het fragment van De Staat van Drenthe terug:

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Niels Autowas benadrukt het belang waterrecycling op TV | CarwashPro
Niels Autowas in RTV Drenthe

Niels Autowas benadrukt het belang waterrecycling op TV

Niels Autowas uit Assen kwam afgelopen week voorbij op RTV Drenthe om wat te vertellen over water recycling en waarom het beter is je auto te wassen in de wasstraat dan op straat. 

In het programma De Staat van Drenthe werd onderzocht of consumenten enig idee hebben wat er met het water gebeurt dat in het putje verdwijnt en wat beter is voor de kwaliteit van het Drentse drinkwater: wassen op straat of in de wasstraat? Het laatste natuurlijk, want dan wordt het water gezuiverd voordat het terug in de wasinstallatie of het riool gaat.

Vuile kwasten

Details over het proces komen helaas niet aan bod in de reportage, maar wel wordt duidelijk dat je een pan soep niet in de WC mag gooien en dat het uitspoelen van vuile verfkwasten onder de kraan ook niet bevorderlijk is voor de waterkwaliteit. De ondervraagde consumenten hebben in het meeste geval geen idee. RTV Drenthe is in ieder geval overtuigd van het nut van een wasstraat. Want de verslaggeefster rijdt haar reportagewagen aan het einde van het item de wasstraat van Niels Autowas binnen.

Bekijk hier het fragment van De Staat van Drenthe terug:

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.