Kijktip: CarwashProTV over de sneeuwdrukte en de impact van de avondklok

Het afgelopen weekend was het razend druk in de carwashes, vertelt Niels Wessels van Niels Autowas. Hij runt twee carwashes in Assen en de vestiging in Harderwijk staat op het punt van openen. CarwashProTV ging langs in Harderwijk om de nieuwe carwash te bekijken en interviewde Wessels over de sneeuwdrukte. Ook de impact van de avondklok op tankstations en carwashes staat centraal in deze uitzending. 

Niels Wessels geeft in deze combi-uitzending van TankPro- en CarwashProTV een rondleiding door de nieuwe carwash in Harderwijk. Deze staat op het punt van openen. Volgens Wessels is het de schoonste, langste, groenste en meest moderne wasstraat van de regio. Hij staat hier tussen de borstels van Brushcom en op een vloer van Mesa Coatings. Er wordt gewassen met textiel en biologische reinigingsmiddelen. Het water wordt voor 95 procent gerecycled. Wessels praat ons bij over de nieuwe locatie en over hoe hij de topdrukte van afgelopen week heeft ervaren. Heel veel auto’s kwamen naar de carwashes om zout en pekel weg te wassen.

Avondklok

Het tweede onderwerp van de uitzending is de impact van de avondklok op de tankstationbranche. Warme dranken mogen na 21.00 uur verkocht, maar het grootste deel van het assortiment staat op slot. Terwijl de klanten die na 21.00 uur komen, een legitieme reden hebben om nog op straat te zijn. Ewout Klok van Tankstation Klok Hoogeveen (en de BETA) schuift aan om het hierover te hebben.

Bekijk hier uitzending van TankPro- en CarwashProTV terug.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kijktip: CarwashProTV over de sneeuwdrukte en de impact van de avondklok | CarwashPro

Kijktip: CarwashProTV over de sneeuwdrukte en de impact van de avondklok

Het afgelopen weekend was het razend druk in de carwashes, vertelt Niels Wessels van Niels Autowas. Hij runt twee carwashes in Assen en de vestiging in Harderwijk staat op het punt van openen. CarwashProTV ging langs in Harderwijk om de nieuwe carwash te bekijken en interviewde Wessels over de sneeuwdrukte. Ook de impact van de avondklok op tankstations en carwashes staat centraal in deze uitzending. 

Niels Wessels geeft in deze combi-uitzending van TankPro- en CarwashProTV een rondleiding door de nieuwe carwash in Harderwijk. Deze staat op het punt van openen. Volgens Wessels is het de schoonste, langste, groenste en meest moderne wasstraat van de regio. Hij staat hier tussen de borstels van Brushcom en op een vloer van Mesa Coatings. Er wordt gewassen met textiel en biologische reinigingsmiddelen. Het water wordt voor 95 procent gerecycled. Wessels praat ons bij over de nieuwe locatie en over hoe hij de topdrukte van afgelopen week heeft ervaren. Heel veel auto’s kwamen naar de carwashes om zout en pekel weg te wassen.

Avondklok

Het tweede onderwerp van de uitzending is de impact van de avondklok op de tankstationbranche. Warme dranken mogen na 21.00 uur verkocht, maar het grootste deel van het assortiment staat op slot. Terwijl de klanten die na 21.00 uur komen, een legitieme reden hebben om nog op straat te zijn. Ewout Klok van Tankstation Klok Hoogeveen (en de BETA) schuift aan om het hierover te hebben.

Bekijk hier uitzending van TankPro- en CarwashProTV terug.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.