Allsafe engine room

Opslagketen Allsafe opent motorwasplaatsen

WashTec leverde recent een aantal JetWash installaties op bij Allsafe vestigingen in Weesp, Oegstgeest en Bergen op Zoom. Alkmaar volgt binnenkort. De wasunits maken deel uit van het Engine Rooms concept van Allsafe dat is gericht op het stallen van auto’s en motoren. De wasinstallatie is door iedereen te gebruiken.

Het gaat hier om zogenaamde MotoWash-JetWash units. Deze beschikken over alle bekende wasprogramma’s via de hogedruklans en borstelwassen met de borstellans, maar hebben daarnaast een bandenspanningsunit, een blaasmogelijkheid voor het droogblazen van bijvoorbeeld het zadel en tank van een motorfiets, scooter of de cabrioletkap van (klassieke-) auto’s bijvoorbeeld.

Opbergvak voor helm

De druk van de hogedruklans is door de gebruiker zelf traploos in te stellen, bijvoorbeeld lagedruk bij motorfiets of scooter, hogedruk indien gewenst voor andere voertuigen. Voor motor- en scooterrijders is er een ruim opbergvak ingebouwd in de unit waar een helm, handschoenen of rugzak droog kan worden opgeborgen tijdens het wassen.

Betalen kan contactloos met behulp van een Payter. Buiten de wasplaats is tevens een stofzuiger en mattenklopper aanwezig. Volgens WashTec past dit concept goed bij elke waslocatie met een ongebruikte ruimte op het terrein.

Groeiende behoefte

“Dit MotoWash concept voorziet in een behoefte, gezien het succes bij de Allsafe-vestiging”, zegt Peter van der Veen van Washtec. “Wat logisch lijkt omdat er steeds meer motoren en scooters verkocht worden in Nederland”.

Allsafe is een keten die in een groot aantal steden verspreid over het land mini-opslagruimtes verhuurt voor goederen en inboedels. Engine Rooms is een relatief nieuwe toevoeging op een aantal vestigingen waar ook voertuigen gestald en nu dus ook gewassen kunnen worden.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Opslagketen Allsafe opent motorwasplaatsen | CarwashPro