Christ installeert kettingbaan in nieuwe Carwash Texel

De bouw van Carwash Texel vordert gestaag. Inmiddels werkt Christ Carwash Systems aan de installatie van de dertig meter lange kettingbaan. Medio juli opent de wasstraat zijn deuren.

De nieuwe wasstraat is een project van Schadeherstelbedrijf ABS Graaf Spuiterij in Den Burg. Het bedrijf had al een washal met een rollover van Christ, hier kunnen zes auto’s per uur worden gewassen. Straks zijn dat er dertig per uur. Net als de rollover worden ook de kettingbaan en de wasboxen geleverd en geïnstalleerd door Christ Carwash Systems. 

De bouw startte in februari en medio mei werden de binnen- en buitenwanden geplaatst. Naast de kettingbaan komen er drie wasboxen voor doe-het-zelfwassers en een carcleaningruimte voor reconditioning van de binnen en buitenkant. De carwash in aanbouw op een steenworp afstand van het schadebedrijf aan de Wezenland in Den Burg.

Op Facebook en Linkedin is het bouwproces stap voor stap te volgen via zowel de pagina’s van Carwash Texel als die van Christ Carwash Systems.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ installeert kettingbaan in nieuwe Carwash Texel | CarwashPro

Christ installeert kettingbaan in nieuwe Carwash Texel

De bouw van Carwash Texel vordert gestaag. Inmiddels werkt Christ Carwash Systems aan de installatie van de dertig meter lange kettingbaan. Medio juli opent de wasstraat zijn deuren.

De nieuwe wasstraat is een project van Schadeherstelbedrijf ABS Graaf Spuiterij in Den Burg. Het bedrijf had al een washal met een rollover van Christ, hier kunnen zes auto’s per uur worden gewassen. Straks zijn dat er dertig per uur. Net als de rollover worden ook de kettingbaan en de wasboxen geleverd en geïnstalleerd door Christ Carwash Systems. 

De bouw startte in februari en medio mei werden de binnen- en buitenwanden geplaatst. Naast de kettingbaan komen er drie wasboxen voor doe-het-zelfwassers en een carcleaningruimte voor reconditioning van de binnen en buitenkant. De carwash in aanbouw op een steenworp afstand van het schadebedrijf aan de Wezenland in Den Burg.

Op Facebook en Linkedin is het bouwproces stap voor stap te volgen via zowel de pagina’s van Carwash Texel als die van Christ Carwash Systems.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.