Dit is de winnaar van de superhoofdprijs van de WinterWasWeken 2020

Hans Grondman mag zich de trotse winnaar van de WinterWasWeken noemen en een cheque ter waarde van 10.000 euro mee naar huis nemen. Dit geldbedrag mag hij besteden op viaBOVAG.nl waar hij een auto mag uitzoeken. De winnaar waste zijn auto bij BOB Autowas in Amsterdam en viel daarmee in de prijzen.

Grondman en zijn vrouw namen op 25 januari de prijs in ontvangst, laat een woordvoerder van de BOVAG weten. Iedereen die tijdens de WinterWasWeken zijn auto liet wassen bij een deelnemend BOVAG-autowas- of poetsbedrijf, maakte kans op mooie prijzen. Zo maakten deelnemers kans op onder meer een stedentrip, bungalowvakanties, fietsendragers en navigatiesystemen.

Funest

De WinterWasWeken zijn door BOVAG opgezet om aandacht te vragen voor het belang van een schone auto. Vooral in de wintermaanden is het belangrijk om voertuigen goed te onderhouden, zodat automobilisten altijd goed zichtbaar zijn. Strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het goed functioneren van belangrijke systemen belemmeren. Deze actie werd voor de vierde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij Carwash Westland (Naaldwijk), Carwash Kleiboer (Apeldoorn) en ANAC (Nieuwegein).

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dit is de winnaar van de superhoofdprijs van de WinterWasWeken 2020 | CarwashPro

Dit is de winnaar van de superhoofdprijs van de WinterWasWeken 2020

Hans Grondman mag zich de trotse winnaar van de WinterWasWeken noemen en een cheque ter waarde van 10.000 euro mee naar huis nemen. Dit geldbedrag mag hij besteden op viaBOVAG.nl waar hij een auto mag uitzoeken. De winnaar waste zijn auto bij BOB Autowas in Amsterdam en viel daarmee in de prijzen.

Grondman en zijn vrouw namen op 25 januari de prijs in ontvangst, laat een woordvoerder van de BOVAG weten. Iedereen die tijdens de WinterWasWeken zijn auto liet wassen bij een deelnemend BOVAG-autowas- of poetsbedrijf, maakte kans op mooie prijzen. Zo maakten deelnemers kans op onder meer een stedentrip, bungalowvakanties, fietsendragers en navigatiesystemen.

Funest

De WinterWasWeken zijn door BOVAG opgezet om aandacht te vragen voor het belang van een schone auto. Vooral in de wintermaanden is het belangrijk om voertuigen goed te onderhouden, zodat automobilisten altijd goed zichtbaar zijn. Strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het goed functioneren van belangrijke systemen belemmeren. Deze actie werd voor de vierde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij Carwash Westland (Naaldwijk), Carwash Kleiboer (Apeldoorn) en ANAC (Nieuwegein).

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.