Greenpoint voegt locatie in Milheeze toe aan netwerk

Greenpoint voegde vorige week de elfde locatie toe aan het netwerk. De voormalige BP-locatie in het Noord-Brabantse Milheeze gaat verder als Greenpoint-tankstation en carwash. Naast de reguliere brandstoffen kunnen klanten ook duurzamere dieselalternatieven tanken op de locatie aan de Milheesestraat.

Greenpoint Milheeze biedt de brandstoffen TRAXX Zero en HVO20 diesel aan, waarmee het tankstation zich naar eigen zeggen onderscheidt omdat er zowel een CO2-reducerende als een CO2-neutrale dieselsoort in het assortiment zit. HVO is hierbij de fossielarme diesel waarbij de uitstoot met 18 procent zou worden teruggedrongen.

Het bemande tankstation, inclusief carwash, is geschikt voor personenauto’s en vrachtwagens. Die kunnen bovendien op de locatie terecht voor AdBLue en LPG. Ook staan er zogenaamde highspeed pompen. Binnenkort komen daar elektrische laadpalen bij.

Van Kessel

Het tankstation is vlakbij het hoofdkantoor van Van Kessel gevestigd, het bedrijf waar Greenpoint onderdeel van is. De overige tien locaties van Greenpoint zijn voornamelijk te vinden in het zuidoosten van het land, maar ook in bijvoorbeeld het Zeeuwse Oude-Tonge en Zeewolde in Flevoland.

Het tankconcept Greenpoint werd in 2015 opgericht door Van Kessel groep. Het bedrijf stelt dat er nog steeds veel behoefte is aan conventionele brandstoffen, maar wil ook voorzien in de vraag vanuit de markt naar duurzamere alternatieven. Het concept zet daarom in op een mix van beide soorten brandstoffen. De tankstations zijn zo ingericht dat hier later bijvoorbeeld ook waterstof aan toegevoegd kan worden.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Greenpoint voegt locatie in Milheeze toe aan netwerk | CarwashPro

Greenpoint voegt locatie in Milheeze toe aan netwerk

Greenpoint voegde vorige week de elfde locatie toe aan het netwerk. De voormalige BP-locatie in het Noord-Brabantse Milheeze gaat verder als Greenpoint-tankstation en carwash. Naast de reguliere brandstoffen kunnen klanten ook duurzamere dieselalternatieven tanken op de locatie aan de Milheesestraat.

Greenpoint Milheeze biedt de brandstoffen TRAXX Zero en HVO20 diesel aan, waarmee het tankstation zich naar eigen zeggen onderscheidt omdat er zowel een CO2-reducerende als een CO2-neutrale dieselsoort in het assortiment zit. HVO is hierbij de fossielarme diesel waarbij de uitstoot met 18 procent zou worden teruggedrongen.

Het bemande tankstation, inclusief carwash, is geschikt voor personenauto’s en vrachtwagens. Die kunnen bovendien op de locatie terecht voor AdBLue en LPG. Ook staan er zogenaamde highspeed pompen. Binnenkort komen daar elektrische laadpalen bij.

Van Kessel

Het tankstation is vlakbij het hoofdkantoor van Van Kessel gevestigd, het bedrijf waar Greenpoint onderdeel van is. De overige tien locaties van Greenpoint zijn voornamelijk te vinden in het zuidoosten van het land, maar ook in bijvoorbeeld het Zeeuwse Oude-Tonge en Zeewolde in Flevoland.

Het tankconcept Greenpoint werd in 2015 opgericht door Van Kessel groep. Het bedrijf stelt dat er nog steeds veel behoefte is aan conventionele brandstoffen, maar wil ook voorzien in de vraag vanuit de markt naar duurzamere alternatieven. Het concept zet daarom in op een mix van beide soorten brandstoffen. De tankstations zijn zo ingericht dat hier later bijvoorbeeld ook waterstof aan toegevoegd kan worden.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.