Frans Autoglans opent de ‘kleinste wasstraat’ van Nederland

Frans Autoglans heeft vestigingen in Steenwijk en Wolvega. Sinds dit weekend is er een derde locatie: de kleinste wasstraat van Nederland opende in Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe. “Dat autowassen bij Frans Autoglans een ware attractie is, dat weten de vele vaste klanten al jaren. Met de uitbreiding van deze locatie, laten we zien dat we een bedrijf zijn voor jong en oud”, schrijft het bedrijf op de socials. 

Het verkeerspark in Duinen Zathe heeft sinds dit weekend ook een carwash en een tankstation van Fieten Olie. Voor Frans Autoglans is het een mooie promotie voor de locaties in Steenwijk en Wolvega. Bovendien: jong geleerd, is oud gedaan.

In Wolvega zijn vier overdekte wasboxen te vinden, in Steenwijk heeft Frans Autoglans zes wasboxen, waarvan twee extra groot en met een loopbrug voor het wassen van grotere voertuigen. Later dit jaar staat er voor Steenwijk nieuwbouw op de planning.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Frans Autoglans opent de ‘kleinste wasstraat’ van Nederland | CarwashPro

Frans Autoglans opent de ‘kleinste wasstraat’ van Nederland

Frans Autoglans heeft vestigingen in Steenwijk en Wolvega. Sinds dit weekend is er een derde locatie: de kleinste wasstraat van Nederland opende in Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe. “Dat autowassen bij Frans Autoglans een ware attractie is, dat weten de vele vaste klanten al jaren. Met de uitbreiding van deze locatie, laten we zien dat we een bedrijf zijn voor jong en oud”, schrijft het bedrijf op de socials. 

Het verkeerspark in Duinen Zathe heeft sinds dit weekend ook een carwash en een tankstation van Fieten Olie. Voor Frans Autoglans is het een mooie promotie voor de locaties in Steenwijk en Wolvega. Bovendien: jong geleerd, is oud gedaan.

In Wolvega zijn vier overdekte wasboxen te vinden, in Steenwijk heeft Frans Autoglans zes wasboxen, waarvan twee extra groot en met een loopbrug voor het wassen van grotere voertuigen. Later dit jaar staat er voor Steenwijk nieuwbouw op de planning.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.