Politie, auto

Clean & Shine Rotterdam beschoten

In Rotterdam is afgelopen week was- en poetsbedrijf Clean & Shine aan de Aelbrechtskade beschoten. Er vielen geen gewonden. De politie onderzoekt de aanleiding van het incident.

De politie kreeg woensdagnacht rond 02:50 uur de melding van een schietpartij op de Aelbrechtskade. Bij aankomst bleek carwashbedrijf Clean & Shine te zijn beschoten. In de roldeur van het pand zitten vijf kogelgaten, op straat zijn vijf hulzen aangetroffen. Een melder zag een verdachte meerdere malen op het pand schieten.

De eigenaar van het bedrijf is snel gekomen en heeft het bedrijf voor de politie open gedaan. De politie heeft binnen en buiten het pand onderzoek gedaan. Op straat troffen ze meerdere hulzen aan en in het rolluik zijn kogelinslagen te zien. De politie is op zoek naar de verdachte en roept mensen die informatie hebben op zich te melden.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.