Stemmen zijn geteld

Poll-uitslag is verdeeld; meerderheid doet niet mee aan Halloween

Het is bijna Halloween en voor een aantal carwashes en tankstations is dat hét moment om te ‘shinen’. En terwijl een aantal locaties al helemaal in de feeststemming is, zijn er ook veel ondernemers die er niets in zien om de locatie om te bouwen tot spookhuis.

CarwashPro deelde onlangs de poll ‘Wel of geen Halloween in de wasstraat of op het tankstation?’. Daarop werd gestemd. Een kleine meerderheid van 52,2 procent geeft aan ‘niet mee te doen aan Halloween’. Daarvan zegt 38,6 procent dat het ‘geen toegevoegde waarde heeft of te weinig oplevert’. En 13,6 procent doet niet (meer) mee.

Het verschil met de locaties die wel meedoen, is niet heel groot. In totaal heeft 47,8 procent in de poll aangegeven wel Halloween te organiseren in de carwash of op het tankstation. Daarvan zegt het grootste deel (36,4 procent) ‘al eerder Halloween te hebben gevierd en dat nu weer te doen’. En 11,4 procent doet voor de eerste keer mee.

Doe jij met de carwash of het tankstation mee aan Halloween?

  • Ja, we doen dit jaar voor de eerste keer mee (11.4%)
  • Ja, we hebben al eerder Halloween gevierd en doen dat nu weer (36.4%)
  • Nee, we doen niet (meer) mee (13.6%)
  • Nee, voor ons heeft dat geen toegevoegde waarde/levert het te weinig op (38.6%)

Aankondiging

Van een angstaanjagende autowasbeurt in de ‘tunnel of terror’ tot een spookachtig ritje waarbij de stuipen op het lijf worden gejaagd. Verscheidene carwashes hebben hun Halloween-activiteiten al aangekondigd op social media. Zo ook Loogman Carwash, die zijn ‘Halloween Freakshow’ naar de nieuwste locatie in Hoofddorp brengt.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.