Op de beurs

Excellent Panel naar UNITI: ‘Laten zien wat mogelijk is met kunststof panelen’

Een van de carwash projecten waarvoor Excellent Panel de wand- en plafondpanelen heeft geleverd Foto: archief

Excellent Panel is ook dit jaar aanwezig op UNITI expo. Voor de producent van kunststof wand- en plafondsystemen is het een mooi moment om als merk meer bekendheid te genereren. En om de wand- en plafondsystemen onder de aandacht te brengen bij de beursbezoekers.

Excellent Panel maakt deel uit van Profextru Productie B.V, één van de grotere verwerkers van gerecyclede kunststof in Europa. De kunststof wand- en plafondpanelen van Excellent Panel zijn bestemd voor wasstraten, wasboxen en rollovers, en worden volledig ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Hardenberg. “Hierdoor zijn de panelen in verschillende RAL kleuren leverbaar, kunnen we op projectlengte leveren en snelle levertijden garanderen”, aldus het bedrijf.

Chemische resistentie

Op UNITI expo wil Excellent Panel laten zien wat er allemaal mogelijk is. “Onze kunststof panelen hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele bouwmaterialen. Zo gaan ze langer mee en staan ze garant voor een lange levensduur. Doordat de panelen een glad oppervlak en een hoge chemische resistentie hebben, zijn ze ook nog eens onderhoudsarm.”

Uitstraling

Andere voordelen die worden genoemd zijn installatiegemak en uitstraling. De kunststof panelen zijn licht van gewicht en dankzij een klikverbinding snel te monteren. “En met onze kunststof panelen kan er eenvoudig en snel een schone, moderne en professionele uitstraling worden gecreëerd in de carwash.”

UNITI expo vindt van 14 tot en met 16 mei plaats in Messe Stuttgart. Excellent Panel is te vinden in hal 3, bij stand 3C80.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Excellent Panel naar UNITI: ‘Laten zien wat mogelijk is met kunststof panelen’ | CarwashPro
Op de beurs

Excellent Panel naar UNITI: ‘Laten zien wat mogelijk is met kunststof panelen’

Een van de carwash projecten waarvoor Excellent Panel de wand- en plafondpanelen heeft geleverd Foto: archief

Excellent Panel is ook dit jaar aanwezig op UNITI expo. Voor de producent van kunststof wand- en plafondsystemen is het een mooi moment om als merk meer bekendheid te genereren. En om de wand- en plafondsystemen onder de aandacht te brengen bij de beursbezoekers.

Excellent Panel maakt deel uit van Profextru Productie B.V, één van de grotere verwerkers van gerecyclede kunststof in Europa. De kunststof wand- en plafondpanelen van Excellent Panel zijn bestemd voor wasstraten, wasboxen en rollovers, en worden volledig ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Hardenberg. “Hierdoor zijn de panelen in verschillende RAL kleuren leverbaar, kunnen we op projectlengte leveren en snelle levertijden garanderen”, aldus het bedrijf.

Chemische resistentie

Op UNITI expo wil Excellent Panel laten zien wat er allemaal mogelijk is. “Onze kunststof panelen hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele bouwmaterialen. Zo gaan ze langer mee en staan ze garant voor een lange levensduur. Doordat de panelen een glad oppervlak en een hoge chemische resistentie hebben, zijn ze ook nog eens onderhoudsarm.”

Uitstraling

Andere voordelen die worden genoemd zijn installatiegemak en uitstraling. De kunststof panelen zijn licht van gewicht en dankzij een klikverbinding snel te monteren. “En met onze kunststof panelen kan er eenvoudig en snel een schone, moderne en professionele uitstraling worden gecreëerd in de carwash.”

UNITI expo vindt van 14 tot en met 16 mei plaats in Messe Stuttgart. Excellent Panel is te vinden in hal 3, bij stand 3C80.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.