Event

Carwashbranche ook dit jaar vertegenwoordigd op UNITI expo

Foto ter illustratie: Shutterstock

Carwashleveranciers uit Nederland en andere delen van Europa zijn weer vertegenwoordigd op de UNITI expo in Duitsland. De beurs, die om het jaar wordt gehouden, vindt van 14 tot en met 16 mei plaats in Stuttgart.

Nederlandse carwashleveranciers met een beursstand zijn onder meer Brushcom, Car Wash Transmissies, Cleanbuild, Excellent Panel en Watermagic/Kothar.

Andere bekende carwashexposanten zijn AUWA/WashTec, Christ Wash Systems, DiBO Cleaning Systems, Adriateh, Airffect, Kärcher, AIR-serv, BKF CarWash, Asia Wash, CarBax, Ergox, DICO Technik, Istobal, Holz Autowaschtechnik, Kenotek, Ma-Fra, Orlen Duitsland, Sonax, Superoperator, Sonny’s The Car Wash Factory, TSG Duitsland en Turtle Wax Pro.

De carwashbranche is een belangrijk onderdeel van de UNITI beurs. Naast petrol en carwash is er ook aandacht voor mobiliteit.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.