Excellent Panel

‘Met kunststof panelen blijft wasstraat altijd representatief’

De panelen zorgen voor een moderne en professionele uitstraling Foto: Excellent Panel

Kunststof panelen bieden veel voordelen voor een wasstraat. Ze zijn duurzaam, hygiënisch, gemakkelijk te installeren en hebben geen last van roest en corrosie. “Dankzij deze voordelen kunnen kunststof wanden en plafonds bijdragen aan de groei van een carwashbedrijf op lange termijn”, zegt Excellent Panel.

Excellent Panel is gespecialiseerd in kunststof panelen en weet exact wat de voordelen zijn. “Kunststof panelen zijn duurzaam en gaan langer mee dan traditionele materialen. Dit betekent dat er minder tijd en geld besteed hoeft te worden aan reparaties en vervangingen. Bovendien zijn ze veel beter bestand tegen slijtage, vlekken, vocht en andere vormen van schade. En zijn ze – dankzij het gladde oppervlak – makkelijk schoon te houden, zonder gebruik van speciale producten. Zo blijft de wasstraat er altijd representatief uitzien.”

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Installatiegemak

Een ander voordeel is dat ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Dit bespaart volgens Excellent Panel niet alleen veel tijd en geld, maar ook onnodige overlast voor klanten. “We kunnen de kunststof panelen op maat maken, waardoor ze perfect aansluiten op de afmetingen van een wasstraat. Daarbij komt dat het gewicht van kunststof lichter is in vergelijking met andere materialen, waardoor ze gemakkelijker te verplaatsen en te installeren zijn.”

(Tekst gaat verder onder de foto)

Ook voor een renovatie

Ook voor een wasstraat of wasbox die aan renovatie toe is, zijn er voordelen om voor deze panelen te kiezen. Dat heeft enerzijds te maken met de snelle montage, zegt Excellent Panel. “Het vervangen van de oude panelen of tegeltjes in de wasstraat kan vaak een grote klus lijken. Gelukkig is het met kunststof panelen veel makkelijker én sneller te klaren. Ze zijn licht van gewicht en hebben geen speciale gereedschappen nodig voor montage. Dit betekent dat de renovatie van een wasstraat snel afgerond kan worden.”

Omdat de kunststof panelen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en afwerkingen, krijgt de wasstraat een moderne en professionele uitstraling. “Dus ook voor de verfraaiing en verbetering van de uitstraling van de carwash, zijn kunststof panelen de juiste keuze”, aldus Excellent Panel.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.