Snella Autowas opent nieuwe locatie in Katwijk
25 jaar later

Snella Autowas opent nieuwe locatie in Katwijk

De voormalige locatie van Snella Autowas aan de Valkenburgseweg in Katwijk Foto: Snella Autowas

Na meer dan 25 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Valkenburgseweg, is Snella Autowas officieel verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Lageweg 44 in Katwijk. Eigenaar Jan van Rhijn noemt de wasstraat modern en met een focus op het milieu.

Op de nieuwe locatie staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt negentig procent van al het water gerecycled en liggen er 200 zonnepanelen op het dak. De Christ-wasstraat is uit de oude locatie gedemonteerd en in de nieuwe locatie weer herplaatst. Deze is voorzien van nieuwe textiele wasborstels en aangevuld met extra componenten van Maurice Piket, zoals twee volume-bogen, één velgen innevel- en twee velgen hogedruk units. Door het toevoegen van deze componenten is de wasstraat nu 44 meter lang. Naast de wasstraat is er een overdekt stofzuigplein.

Eigenaar Jan van Rhijn heeft ook zijn andere bedrijf ‘Rhijncars’ meegenomen naar de nieuwe locatie. Het samenvoegen van de bedrijven wil Van Rhijn al circa vijf jaar. “Twee jaar geleden kwam deze ruime plek beschikbaar waar ik beide wensen kon realiseren”, vertelt de carwash-eigenaar aan de lokale krant ‘Alles over Katwijk‘. “Ik hoop, samen met het personeel, veel mensen te mogen verwelkomen op de nieuwe locatie voor een frisse wasbeurt of een nieuwe auto.”

De wasboxen op de oude locatie blijven voorlopig nog open.

Lees ook:

Auteur: Else Van Andel

Bron: Alles over Katwijk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.