Werk in uitvoering

Snella Autowas opent tweede carwash in Katwijk

Snella Autowas heeft op Facebook het nieuws bekendgemaakt Foto: Snella Autowas

Snella Autowas komt met een nieuwe wasstraat. Naar verwachting wordt begin volgend jaar de nieuwe carwash geopend langs de N206 in Katwijk. Daarmee komt Snella Autowas uit op twee eigen vestigingen.

“We zijn super trots om te kunnen vertellen dat we vanaf begin volgend jaar ons nieuwe pand langs de N206 zullen openen”, luidt de aankondiging op social media. “Na jaren van voorbereiding, tekenen en gesprekken voeren, is Van Rhijn Bouw begin juni begonnen met het slaan van de eerste palen.” Voor Snella Autowas wordt het de tweede carwash in Katwijk. Aan de Valkenburgseweg is er al een wasstraat, met naast een kettingbaan ook wasboxen en extra’s als stofzuigen, mattenwassers en geurautomaten.

‘Klaar voor de toekomst’

Bij de nieuwe wasstraat staan duurzaamheid en kwaliteit centraal. “Hiermee zijn wij met Snella Autowas klaar voor de toekomst en hopen wij nog beter in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten.”

In hetzelfde pand komt een autoshowroom van RhijnCars. De oplevering is naar verwachting eind februari 2024. Het adres wordt Lageweg 44.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.