carwash

Carwash Barneveld krijgt nieuwe eigenaars

gebruikt

Carwash Barneveld aan de Valkseweg 104 in de gelijknamige plaats heeft nieuwe eigenaars gekregen. Gert en Lia Pol hebben zich na jaren teruggetrokken uit het bedrijf. Deze werd overgenomen door Teus en Corrie van de Pol. De nieuwe uitbaters werden afgelopen maand wegwijs gemaakt in de carwash-business door de voormalige exploitanten. De nieuwe eigenaars gaan vanaf deze maand zelfstandig verder met het bedrijf.

Teus van de Pol besloot onlangs om het bedrijf over te nemen. Met zijn 55 jaar is hij niet de jongste meer. Vooral in verband met de openingstijden twijfelde de nieuwe eigenaar gedurende een bepaalde periode. Zaterdag, de carwashdag bij uitstek is hij van 07.00 tot 20.30 ’s avonds open. Verder wil hij daar volgens de Barneveldse Krant niet over klagen.

Veranderingen

De nieuwe eigenaars van Carwash Barneveld zijn niet van plan om veel te veranderen binnen het bedrijf. Ze vinden dat ze een mooi bedrijf hebben gekocht en vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Ze zien zichzelf vooral als nieuwe gezichten en niet als nieuw bedrijf. Wat veel klanten waarderen, is volgens de nieuwe eigenaar het sociale contact, het praatje met een kop koffie. Dat moet volgens hem zeker niet veranderen. Ook het handmatige voorwassen blijft gebeuren, omdat de borstels niet overal bij kunnen.

De vorige eigenaars Gert en Lia Pol runden zo’n 10,5 jaar Carwash Barneveld. Vooral doordat het zoveel tijd kostte, doen ze een stap terug. Uiteindelijk zijn ze via een gemeenschappelijk contact met de nieuwe eigenaars in contact gekomen. Van de Pol is naast nieuwbakken eigenaar ook elektromonteur, een handige combinatie met een roll-over., deze baan wil hij ook nog blijven uitoefenen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Barneveld krijgt nieuwe eigenaars | CarwashPro
carwash

Carwash Barneveld krijgt nieuwe eigenaars

gebruikt

Carwash Barneveld aan de Valkseweg 104 in de gelijknamige plaats heeft nieuwe eigenaars gekregen. Gert en Lia Pol hebben zich na jaren teruggetrokken uit het bedrijf. Deze werd overgenomen door Teus en Corrie van de Pol. De nieuwe uitbaters werden afgelopen maand wegwijs gemaakt in de carwash-business door de voormalige exploitanten. De nieuwe eigenaars gaan vanaf deze maand zelfstandig verder met het bedrijf.

Teus van de Pol besloot onlangs om het bedrijf over te nemen. Met zijn 55 jaar is hij niet de jongste meer. Vooral in verband met de openingstijden twijfelde de nieuwe eigenaar gedurende een bepaalde periode. Zaterdag, de carwashdag bij uitstek is hij van 07.00 tot 20.30 ’s avonds open. Verder wil hij daar volgens de Barneveldse Krant niet over klagen.

Veranderingen

De nieuwe eigenaars van Carwash Barneveld zijn niet van plan om veel te veranderen binnen het bedrijf. Ze vinden dat ze een mooi bedrijf hebben gekocht en vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Ze zien zichzelf vooral als nieuwe gezichten en niet als nieuw bedrijf. Wat veel klanten waarderen, is volgens de nieuwe eigenaar het sociale contact, het praatje met een kop koffie. Dat moet volgens hem zeker niet veranderen. Ook het handmatige voorwassen blijft gebeuren, omdat de borstels niet overal bij kunnen.

De vorige eigenaars Gert en Lia Pol runden zo’n 10,5 jaar Carwash Barneveld. Vooral doordat het zoveel tijd kostte, doen ze een stap terug. Uiteindelijk zijn ze via een gemeenschappelijk contact met de nieuwe eigenaars in contact gekomen. Van de Pol is naast nieuwbakken eigenaar ook elektromonteur, een handige combinatie met een roll-over., deze baan wil hij ook nog blijven uitoefenen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.