Carwash Maastricht

Carwash Maastricht plaatst beelden inbrekers

Na een reeks inbraken bij zijn bedrijf Carwash Maastricht, is ondernemer Roger Essers het zat. Hij plaatste afgelopen week beelden online van de inbrekers, gemaakt via zijn beveiligingscamera’s. “Het is nu al voor de derde keer dat ze hier inbreken. Ze maken geen buit, maar veroorzaken wel schade.” Hij weet bijna zeker dat het de laatste twee inbraken om dezelfde daders gaat.

“Op de beelden is heel duidelijk te zien dat het dezelfde daders zijn.” Daarnaast gebruikte ze volgens hem dezelfde methode als een paar maanden eerder. “Ze slaan met een zware hamer een ruit in aan de voorkant en klimmen daardoor naar binnen.” Het frappante is volgens de ondernemer dat er geen buit is gemaakt bij de inbraak in de wasstraat.

Bekenden

De eerste keer dat er bij hem werd ingebroken was vorige jaar in de vakantie, ongeveer rond deze tijd. Toen werd er in mei van dit jaar ingebroken en afgelopen week was het weer raak. De ondernemer hoopt dat de daders door iemand worden herkent. “Misschien zijn het wel bekenden hier in de buurt of hebben ze al op meer plekken slachtoffers gemaakt. Hopelijk vinden we ze zo sneller.”

Volgens Essers is het nu een zaak voor de verzekering. “Ze hebben alles laten staan. We hebben dus enkel het glas en de deuren moeten vernieuwen.” In Maastricht zijn in totaal drie wasstraten gevestigd. Carwash Maastricht is nu zo’n vierenhalf jaar gevestigd aan de Slagmolen 6.

Carwash Maastricht

carwash Maastricht

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Maastricht plaatst beelden inbrekers | CarwashPro
Carwash Maastricht

Carwash Maastricht plaatst beelden inbrekers

Na een reeks inbraken bij zijn bedrijf Carwash Maastricht, is ondernemer Roger Essers het zat. Hij plaatste afgelopen week beelden online van de inbrekers, gemaakt via zijn beveiligingscamera’s. “Het is nu al voor de derde keer dat ze hier inbreken. Ze maken geen buit, maar veroorzaken wel schade.” Hij weet bijna zeker dat het de laatste twee inbraken om dezelfde daders gaat.

“Op de beelden is heel duidelijk te zien dat het dezelfde daders zijn.” Daarnaast gebruikte ze volgens hem dezelfde methode als een paar maanden eerder. “Ze slaan met een zware hamer een ruit in aan de voorkant en klimmen daardoor naar binnen.” Het frappante is volgens de ondernemer dat er geen buit is gemaakt bij de inbraak in de wasstraat.

Bekenden

De eerste keer dat er bij hem werd ingebroken was vorige jaar in de vakantie, ongeveer rond deze tijd. Toen werd er in mei van dit jaar ingebroken en afgelopen week was het weer raak. De ondernemer hoopt dat de daders door iemand worden herkent. “Misschien zijn het wel bekenden hier in de buurt of hebben ze al op meer plekken slachtoffers gemaakt. Hopelijk vinden we ze zo sneller.”

Volgens Essers is het nu een zaak voor de verzekering. “Ze hebben alles laten staan. We hebben dus enkel het glas en de deuren moeten vernieuwen.” In Maastricht zijn in totaal drie wasstraten gevestigd. Carwash Maastricht is nu zo’n vierenhalf jaar gevestigd aan de Slagmolen 6.

Carwash Maastricht

carwash Maastricht

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.