'Tijd besparen'

Loogman introduceert Loogman Pay: waspakket kiezen en betalen via app

De locaties in Hoofddorp en Amsterdam hebben een exclusieve Loogman Pay-baan Videostill

Loogman Carwash heeft Loogman Pay geïntroduceerd. Gebruikers van de Was app kunnen vanuit huis of onderweg een waspakket kiezen en betalen. Op de locaties Hoofddorp en Amsterdam rijden ze vervolgens via een aparte Loogman Pay-baan naar de wasstraat. 

Loogman Pay is bedoeld om de waservaring te vergemakkelijken. “Sneller, slimmer en soepeler”, zegt Loogman over deze nieuwe ontwikkeling. Klanten kunnen via de Was app een voucher kopen voor het autowassen. Ze selecteren de locatie, het wasprogramma en eventuele extra opties. Daarna kunnen ze betalen via iDeal of met spaarpunten. En wordt het programma gekoppeld aan het gewenste kenteken.

Kentekenscanner

De locaties in Hoofddorp en Amsterdam hebben een eigen Loogman Pay-baan, met kentekenscanner en een automatische slagboom. Klanten kunnen direct naar de wasstraat doorrijden, zonder vertraging bij de kassa. Loogman Pay is ook beschikbaar voor de andere vestigingen. Klanten moeten daar nog wel langs de kassa, maar hoeven dan niet meer te betalen met pasjes of contant geld.

Via de Loogman Was app kunnen klanten het waspakket boeken en betalen. (foto: Loogman)

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Loogman introduceert Loogman Pay: waspakket kiezen en betalen via app | CarwashPro
'Tijd besparen'

Loogman introduceert Loogman Pay: waspakket kiezen en betalen via app

De locaties in Hoofddorp en Amsterdam hebben een exclusieve Loogman Pay-baan Videostill

Loogman Carwash heeft Loogman Pay geïntroduceerd. Gebruikers van de Was app kunnen vanuit huis of onderweg een waspakket kiezen en betalen. Op de locaties Hoofddorp en Amsterdam rijden ze vervolgens via een aparte Loogman Pay-baan naar de wasstraat. 

Loogman Pay is bedoeld om de waservaring te vergemakkelijken. “Sneller, slimmer en soepeler”, zegt Loogman over deze nieuwe ontwikkeling. Klanten kunnen via de Was app een voucher kopen voor het autowassen. Ze selecteren de locatie, het wasprogramma en eventuele extra opties. Daarna kunnen ze betalen via iDeal of met spaarpunten. En wordt het programma gekoppeld aan het gewenste kenteken.

Kentekenscanner

De locaties in Hoofddorp en Amsterdam hebben een eigen Loogman Pay-baan, met kentekenscanner en een automatische slagboom. Klanten kunnen direct naar de wasstraat doorrijden, zonder vertraging bij de kassa. Loogman Pay is ook beschikbaar voor de andere vestigingen. Klanten moeten daar nog wel langs de kassa, maar hoeven dan niet meer te betalen met pasjes of contant geld.

Via de Loogman Was app kunnen klanten het waspakket boeken en betalen. (foto: Loogman)

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.