Overname

Truckwash 1 Group opent nieuwe vestiging in Holten

De truckwash is overgenomen van Muller European Truck & Trailer Care Foto: Truckwash 1 Group

Truckwash 1 Group opent op 1 mei een nieuwe truckwash in Holten. Deze wordt overgenomen van Muller European Truck & Trailer Care. “Deze nieuwe locatie versterkt onze landelijke dekking”, zegt medeoprichter van Truckwash 1 Group Johannes Snoek.

“Holten is strategisch gekozen vanwege de gunstige ligging en de behoefte in de regio aan hoogwaardige truckwash-diensten”, vervolgt Snoek. “De uitbreiding naar Holten is niet alleen een strategische, maar vooral een prachtige stap voor ons. We kijken ernaar uit om onze passie voor schone voertuigen te delen met een nog breder publiek in Nederland.”

Met drie washallen en twee binnenkant uitspuit-plaatsen staat de nieuwe Truckwash 1 Group vestiging klaar om vrachtwagens, bakwagens, en andere bedrijfsvoertuigen te wassen. Naast de gebruikelijke truckwash-diensten, komt er een nieuwe winkel voor chauffeurs. Bij elke wasbeurt kunnen klanten punten sparen voor korting in de shop, gratis items, of speciale behandelingen voor hun voertuig.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.