De Autostomerij uitgeroepen tot Starter van het Kwartaal

Rabobank West Betuwe heeft Niels Kaashoek van De Autostomerij uit Geldermalsen uitgeroepen tot starter van het kwartaal. Door deze verkiezing maakt hij ook kans om starter van het jaar 2017 te worden. De Rabobank kiest namelijk ieder kwartaal iemand, begin van het 2018 wordt dan de jaarwinnaar gekozen. Bij Rabobank Oost Betuwe werd onlangs ook al iemand uit de autowassector gekozen.

Kaashoek werkte voor hij besloot zelfstandig ondernemer te worden onder meer als assistent-bedrijfsleider in een supermarkt. Hij is blij dat hij de stoute schoenen aantrok. Hij kijkt achteraf terug op zijn keuze en baalt dat hij nier eerder de stap heeft genomen. De vrijheid die hij door het ondernemerschap heeft en het omgaan met mensen noemt hij als absolute pré.

De Autostomerij

Volgens de eigenaar van het bedrijf dekt zijn naam toch niet helemaal de lading. Naast auto’s maakt hij namelijk ook bestelbusjes, vrachtwagens, caravans, motoren en boten schoon. Hij maakt schoon op een manier die weinig water vraagt. Volgens Kaashoek werkt hij op een ecologische manier met stoom en met ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen. Voor een auto gebruikt hij zo’n vijf tot zes liter water. Hiermee krijgt hij het voertuig volgens eigen zeggen ook echt schoon. Hij reist naar klanten in een grote straal rondom Geldermalsen.

De ondernemer denkt zich vooral te onderscheiden van de rest door zijn service. Hij wil een toegevoegde waarde hebben door auto’s verkoopklaar af te leveren. Daarnaast is zijn duurzame manier van werken voor veel van zijn klanten een belangrijke factor. Het interieur van voertuigen kan hij reinigen door middel van een ozonbehandeling. Kaashoek denkt al voorzichtig over de toekomst na en denkt dat als het zo goed blijft gaan, hij misschien wel met wat personeel kan uitbreiden.

Bron afbeelding: De Autostomerij

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Autostomerij uitgeroepen tot Starter van het Kwartaal | CarwashPro

De Autostomerij uitgeroepen tot Starter van het Kwartaal

Rabobank West Betuwe heeft Niels Kaashoek van De Autostomerij uit Geldermalsen uitgeroepen tot starter van het kwartaal. Door deze verkiezing maakt hij ook kans om starter van het jaar 2017 te worden. De Rabobank kiest namelijk ieder kwartaal iemand, begin van het 2018 wordt dan de jaarwinnaar gekozen. Bij Rabobank Oost Betuwe werd onlangs ook al iemand uit de autowassector gekozen.

Kaashoek werkte voor hij besloot zelfstandig ondernemer te worden onder meer als assistent-bedrijfsleider in een supermarkt. Hij is blij dat hij de stoute schoenen aantrok. Hij kijkt achteraf terug op zijn keuze en baalt dat hij nier eerder de stap heeft genomen. De vrijheid die hij door het ondernemerschap heeft en het omgaan met mensen noemt hij als absolute pré.

De Autostomerij

Volgens de eigenaar van het bedrijf dekt zijn naam toch niet helemaal de lading. Naast auto’s maakt hij namelijk ook bestelbusjes, vrachtwagens, caravans, motoren en boten schoon. Hij maakt schoon op een manier die weinig water vraagt. Volgens Kaashoek werkt hij op een ecologische manier met stoom en met ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen. Voor een auto gebruikt hij zo’n vijf tot zes liter water. Hiermee krijgt hij het voertuig volgens eigen zeggen ook echt schoon. Hij reist naar klanten in een grote straal rondom Geldermalsen.

De ondernemer denkt zich vooral te onderscheiden van de rest door zijn service. Hij wil een toegevoegde waarde hebben door auto’s verkoopklaar af te leveren. Daarnaast is zijn duurzame manier van werken voor veel van zijn klanten een belangrijke factor. Het interieur van voertuigen kan hij reinigen door middel van een ozonbehandeling. Kaashoek denkt al voorzichtig over de toekomst na en denkt dat als het zo goed blijft gaan, hij misschien wel met wat personeel kan uitbreiden.

Bron afbeelding: De Autostomerij

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.