MacCarwash, Amersfoort

Autoblad organiseert carwashevenement voor klassieke Volkswagens

Bij MacCarwash in Amersfoort wordt zaterdagavond de Airmighty Carwash Night gehouden. Het evenement wordt gehouden als afsluiting van het oldtimerseizoen. Dit jaar zullen klassieke Volkswagens zich voor de vierde keer verzamelen bij MacCarwash op bedrijventerrein Calveen in Amersfoort-Noord. Om 19.30 wordt er gestart met de festiviteiten. 

Volgens De Stad Amersfoort zijn er speciale foodtrucks aanwezig voor een hapje en drankje. Naast veel Nederlandse bezoekers zullen ook meer internationale bezoekers het evenement aandoen. Er worden verschillende Nederlandse klassieke luchtgekoelde Volkswagens ook wagens uit België en Duitsland komen. Naast het eten is er muziek en zijn er stands met winkeltjes die producten gerelateerd aan het automerk verkopen.

MacCarwash

Het jaarlijkse evenement is een samenwerking tussen MacCarwash, autoblad AirMighty Megascene en Centrum Garage Amersfoort. Het evenement is gratis toegankelijk voor deelnemers en bezoekers. De klassieke Volkswagens die op het evenement komen kunnen hun wagen wassen, poetsen en zuigen en vervolgens parkeren op het terrein van de carwash in Amersfoort. Bezoekers parkeren elders op het bedrijventerrein.

Video: Impressie van vorige editie

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autoblad organiseert carwashevenement voor klassieke Volkswagens | CarwashPro
MacCarwash, Amersfoort

Autoblad organiseert carwashevenement voor klassieke Volkswagens

Bij MacCarwash in Amersfoort wordt zaterdagavond de Airmighty Carwash Night gehouden. Het evenement wordt gehouden als afsluiting van het oldtimerseizoen. Dit jaar zullen klassieke Volkswagens zich voor de vierde keer verzamelen bij MacCarwash op bedrijventerrein Calveen in Amersfoort-Noord. Om 19.30 wordt er gestart met de festiviteiten. 

Volgens De Stad Amersfoort zijn er speciale foodtrucks aanwezig voor een hapje en drankje. Naast veel Nederlandse bezoekers zullen ook meer internationale bezoekers het evenement aandoen. Er worden verschillende Nederlandse klassieke luchtgekoelde Volkswagens ook wagens uit België en Duitsland komen. Naast het eten is er muziek en zijn er stands met winkeltjes die producten gerelateerd aan het automerk verkopen.

MacCarwash

Het jaarlijkse evenement is een samenwerking tussen MacCarwash, autoblad AirMighty Megascene en Centrum Garage Amersfoort. Het evenement is gratis toegankelijk voor deelnemers en bezoekers. De klassieke Volkswagens die op het evenement komen kunnen hun wagen wassen, poetsen en zuigen en vervolgens parkeren op het terrein van de carwash in Amersfoort. Bezoekers parkeren elders op het bedrijventerrein.

Video: Impressie van vorige editie

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.