Rob Kamphues, EenzetCarwash

Rob Kamphues wordt ambassadeur van Eenzet Carwash

Tv-presentator en coureur Rob Kamphues wordt ambassadeur bij leverancier Eenzet Carwash. De samenwerking wordt op de Tankstation Vakbeurs gepresenteerd door middel van een speciale workshop. Deze gaat niet alleen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van carwash, want Kamphues vertelt ook over zichzelf en wat carwash voor hem betekent.

Allereerst presenteert Kamphues zichzelf, vertelt hij over zijn racecarrière en wat carwash voor hem betekent. Vervolgens nodigt hij de eigenaar van Eenzet Carwash, Ton Janssen uit op het podium en interviewt hij hem over de nieuwste ontwikkelingen op carwashgebied. De presentatie wordt afgesloten met een interview met ondernemer Bas Kuzee, enorm actief in de wasbranche en bezig met vele grote projecten om de Zeeuwse wasmarkt verder te veroveren.

Masterclass

Gedurende de dag wordt op de stand van Eenzet Carwash flink uitgepakt. Het bedrijf neemt de twee nieuwste high-end roll-overs mee naar de beurs. Bezoekers van de stand maken kans op een heuse Masterclass door Rob Kamphues in de simulator op het hoofdkantoor van Eenzet Carwash in Andelst.

Kijk voor meer informatie over het workshopprogramma op: www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/ of registreer je meteen via https://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rob Kamphues wordt ambassadeur van Eenzet Carwash | CarwashPro
Rob Kamphues, EenzetCarwash

Rob Kamphues wordt ambassadeur van Eenzet Carwash

Tv-presentator en coureur Rob Kamphues wordt ambassadeur bij leverancier Eenzet Carwash. De samenwerking wordt op de Tankstation Vakbeurs gepresenteerd door middel van een speciale workshop. Deze gaat niet alleen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van carwash, want Kamphues vertelt ook over zichzelf en wat carwash voor hem betekent.

Allereerst presenteert Kamphues zichzelf, vertelt hij over zijn racecarrière en wat carwash voor hem betekent. Vervolgens nodigt hij de eigenaar van Eenzet Carwash, Ton Janssen uit op het podium en interviewt hij hem over de nieuwste ontwikkelingen op carwashgebied. De presentatie wordt afgesloten met een interview met ondernemer Bas Kuzee, enorm actief in de wasbranche en bezig met vele grote projecten om de Zeeuwse wasmarkt verder te veroveren.

Masterclass

Gedurende de dag wordt op de stand van Eenzet Carwash flink uitgepakt. Het bedrijf neemt de twee nieuwste high-end roll-overs mee naar de beurs. Bezoekers van de stand maken kans op een heuse Masterclass door Rob Kamphues in de simulator op het hoofdkantoor van Eenzet Carwash in Andelst.

Kijk voor meer informatie over het workshopprogramma op: www.tankstationvakbeurs.nl/workshops/ of registreer je meteen via https://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.