Pro Carwash Epe, istobal

‘Onze wasstraat is zwart omdat we iets unieks wilden’

Voor ondernemer Dennis Gezel en bedrijfsleider Barold Bosman (zie foto) was afgelopen zaterdag 16 december  eindelijk zover, Pro Carwash in Epe opende zijn deuren. Het nieuwe wascentrum met opvallende zwarte wasstraat, werd tijdens een feestelijke gelegenheid geopend. Boegbeeld van EenzetCarwash, Rob Kamphues, verrichtte de openingshandeling. “Het was een enorm succes, de auto’s stonden tot om de hoek van de straat. Tijdens de opening hebben we in een paar uur driehonderd auto’s gewassen”, zegt Bosman trots.

Een druilerige maandag zorgt er bij veel carwashes voor dat er amper wassers zijn, in Epe – onder de rook van Zwolle – staat het terrein echter vol auto’s. “Het blijft maar gaan. Prachtig toch”, zegt Bosman lachend. Het nieuws over de net geopende wasstraat verspreidt zich als een lopend vuurtje door het dorp. “Het is een kleine gemeenschap. We krijgen vooral te horen dat mensen via via van ons gehoord hebben.” Het bedrijf draait momenteel voornamelijk op familieleden. “Mijn zusje staat te wassen, mijn zus staat achter de balie en mijn zwager is dus de eigenaar”, lacht hij.

Aparte wasstraat

Dat er iets speciaals moest komen, stond voor Gezel en Bosman vast. “We zijn in totaal twee jaar met alle plannen bezig geweest. Uiteindelijke duurde het iets meer dan een half jaar om alles zo neer te zetten zoals het nu staat”, zegt Bosman. Hij is vooral trots op de unieke wasstraat die werd neergezet. De hal is 75 meter lang met een ketting van ongeveer 35 meter. “We wilden iets anders dan alle anderen, vooraf hebben we veel wasstraten bezocht. We besloten daarom uiteindelijk om het ook echt anders te doen.”

Het meest in het oog springend is de zwarte wasstraat met zwart en rode borstels. “We kregen voor de bouw meerdere keren de vraag van EenzetCarwash en Istobal of we echt heel zeker wisten dat we alles in deze kleuren wilde hebben, het was nog niet eerder gedaan.” Het resultaat mag er zijn. De zwart-rode kleurencombinatie valt zeer zeker op. “Het zijn de kleuren van het bedrijf dat Dennis Gezel in eerste instantie voerde. Deze huisstijl moest ook in de carwash terugkomen.

Schadeherstel

Het eerste bedrijf van Gezel is dan ook meteen verhuisd naar de wasgelegenheid. Met die onderneming lost hij voornamelijk problemen met hagelschade op. “Daar heb ik mijn geld mee verdiend, het liep best goed”, aldus Gezel. Zijn droom was al vanaf zijn tienerjaren om zelf een wasstraat te hebben. “Ik begon bij een schadeherstelbedrijf, daar hadden we ook een roll-over. Sindsdien was ik altijd benieuwd hoe het zou zijn om mijn eigen wasgelegenheid te hebben.

Dat de ondernemer al een schadeherstelbedrijf heeft, maakte de combinatie met de wasgelegenheid alleen maar heel erg makkelijk. “We bieden vanaf de opening ook schadeherstel en vip-programma’s aan. We zien dat mensen die combi wel heel erg fijn vinden.” De eerste weken zijn dan ook al helemaal volgeboekt met kleine schadegevallen, voornamelijk van inwoners uit de buurt. “Het is onwijs leuk om te zien dat het gelijk zo leeft, mensen zijn heel enthousiast”, besluit Gezel.

Foto: Rob Kamphues interviewt eigenaar Dennis Gezel (door: Jacco Brink)

Pro Carwash Epe

Opening

De opening was voor beide heren een mooie kroon op de twee jaar voorbereiding die de bouw en planning van het hele wascentrum in beslag nam. “We hadden Rob Kamphues die speciaal voor de gelegenheid meerdere racewagens had meegenomen. Daarnaast had hij ook zijn eigen wagen mee”, zegt Bosman trots. De grote opkomst verbaasde hem nogal. “Voor de opening waren we nog aan het geinen met elkaar, stel dat de rij straks tot aan de straat zou staan”, lacht hij. Uiteindelijk was de rij nog een heel stuk langer dan ze hadden gedroomd.

Bosman: “We vonden het vooral leuk dat Rob Kamphues er was, hij heeft ons ook wel een beetje door de opening heen geholpen. Normaal weet je niet wat je moet zeggen voor zoveel mensen, je slaat dicht. Doordat hij ons interviewde was het gelukkig een stuk makkelijker”, zegt hij. Voor de aanwezigen waren er verder hapjes en drankjes. De burgemeester was speciaal voor de opening naar de wasstraat gekomen, ook hij was onder de indruk.”

Lees ook: Fotoalbum: Eerste dag van Pro Carwash in Epe

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Onze wasstraat is zwart omdat we iets unieks wilden’ | CarwashPro
Pro Carwash Epe, istobal

‘Onze wasstraat is zwart omdat we iets unieks wilden’

Voor ondernemer Dennis Gezel en bedrijfsleider Barold Bosman (zie foto) was afgelopen zaterdag 16 december  eindelijk zover, Pro Carwash in Epe opende zijn deuren. Het nieuwe wascentrum met opvallende zwarte wasstraat, werd tijdens een feestelijke gelegenheid geopend. Boegbeeld van EenzetCarwash, Rob Kamphues, verrichtte de openingshandeling. “Het was een enorm succes, de auto’s stonden tot om de hoek van de straat. Tijdens de opening hebben we in een paar uur driehonderd auto’s gewassen”, zegt Bosman trots.

Een druilerige maandag zorgt er bij veel carwashes voor dat er amper wassers zijn, in Epe – onder de rook van Zwolle – staat het terrein echter vol auto’s. “Het blijft maar gaan. Prachtig toch”, zegt Bosman lachend. Het nieuws over de net geopende wasstraat verspreidt zich als een lopend vuurtje door het dorp. “Het is een kleine gemeenschap. We krijgen vooral te horen dat mensen via via van ons gehoord hebben.” Het bedrijf draait momenteel voornamelijk op familieleden. “Mijn zusje staat te wassen, mijn zus staat achter de balie en mijn zwager is dus de eigenaar”, lacht hij.

Aparte wasstraat

Dat er iets speciaals moest komen, stond voor Gezel en Bosman vast. “We zijn in totaal twee jaar met alle plannen bezig geweest. Uiteindelijke duurde het iets meer dan een half jaar om alles zo neer te zetten zoals het nu staat”, zegt Bosman. Hij is vooral trots op de unieke wasstraat die werd neergezet. De hal is 75 meter lang met een ketting van ongeveer 35 meter. “We wilden iets anders dan alle anderen, vooraf hebben we veel wasstraten bezocht. We besloten daarom uiteindelijk om het ook echt anders te doen.”

Het meest in het oog springend is de zwarte wasstraat met zwart en rode borstels. “We kregen voor de bouw meerdere keren de vraag van EenzetCarwash en Istobal of we echt heel zeker wisten dat we alles in deze kleuren wilde hebben, het was nog niet eerder gedaan.” Het resultaat mag er zijn. De zwart-rode kleurencombinatie valt zeer zeker op. “Het zijn de kleuren van het bedrijf dat Dennis Gezel in eerste instantie voerde. Deze huisstijl moest ook in de carwash terugkomen.

Schadeherstel

Het eerste bedrijf van Gezel is dan ook meteen verhuisd naar de wasgelegenheid. Met die onderneming lost hij voornamelijk problemen met hagelschade op. “Daar heb ik mijn geld mee verdiend, het liep best goed”, aldus Gezel. Zijn droom was al vanaf zijn tienerjaren om zelf een wasstraat te hebben. “Ik begon bij een schadeherstelbedrijf, daar hadden we ook een roll-over. Sindsdien was ik altijd benieuwd hoe het zou zijn om mijn eigen wasgelegenheid te hebben.

Dat de ondernemer al een schadeherstelbedrijf heeft, maakte de combinatie met de wasgelegenheid alleen maar heel erg makkelijk. “We bieden vanaf de opening ook schadeherstel en vip-programma’s aan. We zien dat mensen die combi wel heel erg fijn vinden.” De eerste weken zijn dan ook al helemaal volgeboekt met kleine schadegevallen, voornamelijk van inwoners uit de buurt. “Het is onwijs leuk om te zien dat het gelijk zo leeft, mensen zijn heel enthousiast”, besluit Gezel.

Foto: Rob Kamphues interviewt eigenaar Dennis Gezel (door: Jacco Brink)

Pro Carwash Epe

Opening

De opening was voor beide heren een mooie kroon op de twee jaar voorbereiding die de bouw en planning van het hele wascentrum in beslag nam. “We hadden Rob Kamphues die speciaal voor de gelegenheid meerdere racewagens had meegenomen. Daarnaast had hij ook zijn eigen wagen mee”, zegt Bosman trots. De grote opkomst verbaasde hem nogal. “Voor de opening waren we nog aan het geinen met elkaar, stel dat de rij straks tot aan de straat zou staan”, lacht hij. Uiteindelijk was de rij nog een heel stuk langer dan ze hadden gedroomd.

Bosman: “We vonden het vooral leuk dat Rob Kamphues er was, hij heeft ons ook wel een beetje door de opening heen geholpen. Normaal weet je niet wat je moet zeggen voor zoveel mensen, je slaat dicht. Doordat hij ons interviewde was het gelukkig een stuk makkelijker”, zegt hij. Voor de aanwezigen waren er verder hapjes en drankjes. De burgemeester was speciaal voor de opening naar de wasstraat gekomen, ook hij was onder de indruk.”

Lees ook: Fotoalbum: Eerste dag van Pro Carwash in Epe

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.