UNITI expo verplaatst naar mei 2022

Vakbeurs UNITI expo zou in februari 2021 plaatsvinden, maar wordt doorgeschoven naar mei 2022. Door de coronacrisis durven de organisatoren het niet aan om het event door te laten gaan. Het team achter de beurs denkt dat het virus ook volgende jaar voor strenge restricties zorgt, waardoor het evenement niet in de gewenste vorm kan plaatsvinden. 

Op de UNITI expo komen bezoekers uit meer dan 120 landen af. Deze vakbeurs voor de carwash-, olie- en tankstationbranche is bedoeld om te netwerken en het aanhalen van onderlinge banden. Door de 1,5-metermaatregelen wordt dat echter lastig. Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, is opnieuw voor uitstel gekozen. In eerste instantie zou de beurs in mei dit jaar plaatsvinden, maar wegens de coronacrisis werd het event naar februari volgend jaar verplaatst. Nu is er opnieuw voor uitstel gekozen.

“De gezondheid en het welzijn van alle bezoekers heeft de hoogste prioriteit. Daarom is besloten om de vakbeurs door te schuiven naar mei 2022. Volgens voorspellingen is het virus dan verslagen en kan het normale leven weer doorgaan. Het bieden van de hoogste kwaliteit is ons streven”, zegt managing director Elmar Kühn van UNITI-Kraftstoff GmbH.

Exacte data van het event worden eind september gegeven.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

UNITI expo verplaatst naar mei 2022 | CarwashPro

UNITI expo verplaatst naar mei 2022

Vakbeurs UNITI expo zou in februari 2021 plaatsvinden, maar wordt doorgeschoven naar mei 2022. Door de coronacrisis durven de organisatoren het niet aan om het event door te laten gaan. Het team achter de beurs denkt dat het virus ook volgende jaar voor strenge restricties zorgt, waardoor het evenement niet in de gewenste vorm kan plaatsvinden. 

Op de UNITI expo komen bezoekers uit meer dan 120 landen af. Deze vakbeurs voor de carwash-, olie- en tankstationbranche is bedoeld om te netwerken en het aanhalen van onderlinge banden. Door de 1,5-metermaatregelen wordt dat echter lastig. Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, is opnieuw voor uitstel gekozen. In eerste instantie zou de beurs in mei dit jaar plaatsvinden, maar wegens de coronacrisis werd het event naar februari volgend jaar verplaatst. Nu is er opnieuw voor uitstel gekozen.

“De gezondheid en het welzijn van alle bezoekers heeft de hoogste prioriteit. Daarom is besloten om de vakbeurs door te schuiven naar mei 2022. Volgens voorspellingen is het virus dan verslagen en kan het normale leven weer doorgaan. Het bieden van de hoogste kwaliteit is ons streven”, zegt managing director Elmar Kühn van UNITI-Kraftstoff GmbH.

Exacte data van het event worden eind september gegeven.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.