Spectro introduceert stapelbare verpakkingen in de vorm van de MiBC

Reinigingsbedrijf Spectro zet zich in voor meer efficiënte processen en introduceert de MiBC voor semi-grootverbruikers. Voor deze doelgroep zijn 20 liter cans vaak te klein of (relatief) te duur. Grote 1.000 liter IBC’s nemen echter kostbare ruimte in beslag en zijn te groot om door de deur te passen.

Spectro heeft de oplossing voor het opslagprobleem dankzij de introductie van de MiBC. In tegenstelling tot bijvoorbeeld 200 liter vaten zijn de MiBC’s stapelbaar en eenvoudig manoeuvreerbaar. Daarnaast zorgen deze professionele verpakkingen voor een opgeruimde en duurzame uitstraling. De verpakkingen worden na gebruik door Spectro opgehaald, gereinigd en opnieuw ingezet. Zo wordt onnodig afval voorkomen en wordt de recyclekringloop rondgemaakt.

Spectro verzorgt ook een presentatie op de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs online op 5 november. Meer weten over de Tankstation Vakbeurs Online? Bekijk hier de website. Of schrijf je hieronder direct in. Deelname is gratis. Je ontvangt voor de uitzending een link waarmee je toegang hebt tot de uitzending. Achteraf terugkijken kan uiteraard ook met de terugkijklink.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spectro introduceert stapelbare verpakkingen in de vorm van de MiBC | CarwashPro

Spectro introduceert stapelbare verpakkingen in de vorm van de MiBC

Reinigingsbedrijf Spectro zet zich in voor meer efficiënte processen en introduceert de MiBC voor semi-grootverbruikers. Voor deze doelgroep zijn 20 liter cans vaak te klein of (relatief) te duur. Grote 1.000 liter IBC’s nemen echter kostbare ruimte in beslag en zijn te groot om door de deur te passen.

Spectro heeft de oplossing voor het opslagprobleem dankzij de introductie van de MiBC. In tegenstelling tot bijvoorbeeld 200 liter vaten zijn de MiBC’s stapelbaar en eenvoudig manoeuvreerbaar. Daarnaast zorgen deze professionele verpakkingen voor een opgeruimde en duurzame uitstraling. De verpakkingen worden na gebruik door Spectro opgehaald, gereinigd en opnieuw ingezet. Zo wordt onnodig afval voorkomen en wordt de recyclekringloop rondgemaakt.

Spectro verzorgt ook een presentatie op de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs online op 5 november. Meer weten over de Tankstation Vakbeurs Online? Bekijk hier de website. Of schrijf je hieronder direct in. Deelname is gratis. Je ontvangt voor de uitzending een link waarmee je toegang hebt tot de uitzending. Achteraf terugkijken kan uiteraard ook met de terugkijklink.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.