Wat kan je met data in je carwash? CarwashProTV geeft antwoord

Woensdag 10 februari was naar de eerste gecombineerde live nieuwsuitzending van CarwashProTV en TankProTV. Studiogasten Dennis Klarenbeek en Lennart Bakker van BigBrother vertelden in de uitzending onder meer over de mogelijkheden van data in de carwash. Ook is de eerste spreker van de Car Wash Show Europe Digital Stage in de uitzending bekendgemaakt: Bouchra Hashassi van het Antwerpse Washville. 

Welke mogelijkheden biedt BigBrother voor pomphouders en voor carwashes? Hoe ontwikkelt het datagebruik zich en wat kan je als ondernemer met al die informatie? En hoe zorg je dat die data veilig is? Op die vragen gaven Klarenbeek en Bakker van de leverancier van beveiligingsoplossingen antwoord.

Dat deden ze aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden, zoals de CarwashA2 langs de snelweg bij Zaltbommel. Daar is bijvoorbeeld nu een installatie die ervoor zorgt dat een auto compleet gescand wordt voordat deze de carwash inrijdt. Zo is duidelijk zichtbaar of mogelijke schades in de carwash zijn gebeurd of al eerder aanwezig waren.

Combi-uitzending

Deze nieuwsuitzending is de eerste gecombineerde uitzending van TankPro en CarwashPro. In de praktijk zijn carwash en tankstation vaak aan elkaar gekoppeld, reden voor de twee nieuwswebsites om ook gezamenlijk aan de live nieuwsuitzendingen te werken.

Bekendmaking eerste spreker

Ook in het programma: de bekendmaking van de eerste spreker van de Car Wash Show Europe Digital Stage. Een van de centrale thema’s op de beurs wordt duurzaamheid. Bouchra Hashassi runt een biologische truckwash in de haven van Antwerpen en heeft bovendien een duurzaam personeelsbeleid. 

Bekijk hier de uitzending terug. 

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wat kan je met data in je carwash? CarwashProTV geeft antwoord | CarwashPro

Wat kan je met data in je carwash? CarwashProTV geeft antwoord

Woensdag 10 februari was naar de eerste gecombineerde live nieuwsuitzending van CarwashProTV en TankProTV. Studiogasten Dennis Klarenbeek en Lennart Bakker van BigBrother vertelden in de uitzending onder meer over de mogelijkheden van data in de carwash. Ook is de eerste spreker van de Car Wash Show Europe Digital Stage in de uitzending bekendgemaakt: Bouchra Hashassi van het Antwerpse Washville. 

Welke mogelijkheden biedt BigBrother voor pomphouders en voor carwashes? Hoe ontwikkelt het datagebruik zich en wat kan je als ondernemer met al die informatie? En hoe zorg je dat die data veilig is? Op die vragen gaven Klarenbeek en Bakker van de leverancier van beveiligingsoplossingen antwoord.

Dat deden ze aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden, zoals de CarwashA2 langs de snelweg bij Zaltbommel. Daar is bijvoorbeeld nu een installatie die ervoor zorgt dat een auto compleet gescand wordt voordat deze de carwash inrijdt. Zo is duidelijk zichtbaar of mogelijke schades in de carwash zijn gebeurd of al eerder aanwezig waren.

Combi-uitzending

Deze nieuwsuitzending is de eerste gecombineerde uitzending van TankPro en CarwashPro. In de praktijk zijn carwash en tankstation vaak aan elkaar gekoppeld, reden voor de twee nieuwswebsites om ook gezamenlijk aan de live nieuwsuitzendingen te werken.

Bekendmaking eerste spreker

Ook in het programma: de bekendmaking van de eerste spreker van de Car Wash Show Europe Digital Stage. Een van de centrale thema’s op de beurs wordt duurzaamheid. Bouchra Hashassi runt een biologische truckwash in de haven van Antwerpen en heeft bovendien een duurzaam personeelsbeleid. 

Bekijk hier de uitzending terug. 

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.