Derde aflevering van TankPro TV in teken van carwash

Vakblad TankPro is deze maand begonnen met tweewekelijkse nieuwsuitzendingen en in de derde aflevering staan carwashes centraal. Deze speciale episode gaat dieper in op wasgelegenheden en wordt op 8 juli uitgezonden. De aflevering is live te bekijken via het YouTube-kanaal van TankPro tussen 16.00 en 16.30 uur.


Het was afgelopen tijd – in coronatijd – dringen geblazen bij veel carwashlocaties. Zowel in wasboxen, bij kettingstraten als roll-overs bleek het een drukte van jewelste. Genoeg redenen om als tankstation werk te maken van je wasgelegenheid. Tijdens dit programma gaan we dieper in op de kansen en mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Terugkijken

De uitzendingen van TankPro TV zijn voorlopig tweewekelijks en vinden plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het YouTube-kanaal van TankPro. In de uitzending wordt het belangrijkste nieuws van de week doorgenomen. Naast een video-item dat op locatie wordt opgenomen, vindt er ook een studiogesprek plaats met experts uit de branche waarmee dieper wordt ingegaan op de actualiteit.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.