Nieuw gezicht bij Allcos: Wesley Rouwenhorst

Per 1 februari treed Wesley Rouwenhorst in dienst bij Allcos als operationeel manager, met importschappen van Kenotek, ZviZZer en Concept en verder meerdere dealerschappen is Allcos een totaal leverancier in de automotive. Door de groei van Allcos is dit volgens eigenaar Thijs Stam een welkome versterking van het huidige team.

Wesley heeft ruime ervaring in de carwashbranche zowel in de buitendienst en als ondernemer van een eigen uitgebreide carwash en is voor sommige dus zeker geen onbekende. De aansturing van een salesteam, het onderhouden en uitbouwen van klanten contacten heeft voor hem dan ook geen geheimen.

Met zijn komst bestaat het team bij Allcos nu uit tien personen die elke dag hun relaties voorzien van wat men nodig heeft. Doordat het team kennis heeft van carwash en chemie waarbij tevens het serviceniveau hoog is, groeit het aantal klanten nog gestaag door.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw gezicht bij Allcos: Wesley Rouwenhorst | CarwashPro

Nieuw gezicht bij Allcos: Wesley Rouwenhorst

Per 1 februari treed Wesley Rouwenhorst in dienst bij Allcos als operationeel manager, met importschappen van Kenotek, ZviZZer en Concept en verder meerdere dealerschappen is Allcos een totaal leverancier in de automotive. Door de groei van Allcos is dit volgens eigenaar Thijs Stam een welkome versterking van het huidige team.

Wesley heeft ruime ervaring in de carwashbranche zowel in de buitendienst en als ondernemer van een eigen uitgebreide carwash en is voor sommige dus zeker geen onbekende. De aansturing van een salesteam, het onderhouden en uitbouwen van klanten contacten heeft voor hem dan ook geen geheimen.

Met zijn komst bestaat het team bij Allcos nu uit tien personen die elke dag hun relaties voorzien van wat men nodig heeft. Doordat het team kennis heeft van carwash en chemie waarbij tevens het serviceniveau hoog is, groeit het aantal klanten nog gestaag door.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.