Martin Kniest Matz Carwash

Martin Kniest en Imar van Riet in Bovag-bestuur

Foto: Bovag Autowas- en Poetsbedrijven

Martin Kniest (Matz Carwash) en Imar van Riet (Carwash & Co) zijn benoemd tot afdelingsbestuurslid van Bovag Autowas- en Poetsbedrijven. Zij nemen het stokje over van Edward Verdoold en Timo van Riet. Met deze benoemingen is het bestuur van de Bovag-afdeling weer op volle sterkte.

Eduard Verdoold van One2Wash en Timo van Riet van Carwsh & Co nemen afscheid van het Bovag-bestuur omdat hun zittingstermijn is verstreken. Verdoold zat er ruim zeven jaar. Hun opvolgers waren in de loop van vorig jaar al voorgesteld, maar door het uitstellen van de algemene ledenvergadering kon er niet gestemd worden door de leden. Afgelopen donderdag kon er wel gestemd worden tijdens een online ALV en Martin Kniest van Matz Carwash en Imar van Riet van Carwash & Co werden toen aansluitend benoemd.

De Wasstraat

Met name Kniest en zijn bedrijf Matz Carwash genieten landelijke bekendheid dankzij de documentaireserie De Wasstraat op NPO 2. Het merendeel van de medewerkers van zijn vestigingen in Deventer Zutphen hebben een een afstand tot de arbeidsmarkt. In het programma, dat in december 2020 is uitgezonden, werd hun leven gevolgd. In een kennismakingsfilmpje van Bovag, zegt Kniest ook andere carwash-ondernemers te willen stimuleren om sociaal te ondernemen.

Daarnaast was er vanwege de nieuwe bestuursstructuur binnen Bovag een vacature ontstaan in de Bovag Ledenraad, die opgevuld mocht worden door een lid van Bovag Autowas- en Poetsbedrijven. Rob van den Boogaard van verhuurbedrijf Autoradam had zich hiervoor kandidaat gesteld, en hij is ook tijdens de ALV benoemd. Van den Boogaard staat naar eigen zeggen bekend als kritisch lid met het hart op de tong. “Na dertig jaar commentaar leveren op het bestuur, wordt het tijd om eens aan de andere kant van de tafel te gaan zitten en er zelf wat aan te doen.”

Bekijk hier de kennismakingsvideo’s van Martin Kniest en Rob van den Boogaard:

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Martin Kniest en Imar van Riet in Bovag-bestuur | CarwashPro
Martin Kniest Matz Carwash

Martin Kniest en Imar van Riet in Bovag-bestuur

Foto: Bovag Autowas- en Poetsbedrijven

Martin Kniest (Matz Carwash) en Imar van Riet (Carwash & Co) zijn benoemd tot afdelingsbestuurslid van Bovag Autowas- en Poetsbedrijven. Zij nemen het stokje over van Edward Verdoold en Timo van Riet. Met deze benoemingen is het bestuur van de Bovag-afdeling weer op volle sterkte.

Eduard Verdoold van One2Wash en Timo van Riet van Carwsh & Co nemen afscheid van het Bovag-bestuur omdat hun zittingstermijn is verstreken. Verdoold zat er ruim zeven jaar. Hun opvolgers waren in de loop van vorig jaar al voorgesteld, maar door het uitstellen van de algemene ledenvergadering kon er niet gestemd worden door de leden. Afgelopen donderdag kon er wel gestemd worden tijdens een online ALV en Martin Kniest van Matz Carwash en Imar van Riet van Carwash & Co werden toen aansluitend benoemd.

De Wasstraat

Met name Kniest en zijn bedrijf Matz Carwash genieten landelijke bekendheid dankzij de documentaireserie De Wasstraat op NPO 2. Het merendeel van de medewerkers van zijn vestigingen in Deventer Zutphen hebben een een afstand tot de arbeidsmarkt. In het programma, dat in december 2020 is uitgezonden, werd hun leven gevolgd. In een kennismakingsfilmpje van Bovag, zegt Kniest ook andere carwash-ondernemers te willen stimuleren om sociaal te ondernemen.

Daarnaast was er vanwege de nieuwe bestuursstructuur binnen Bovag een vacature ontstaan in de Bovag Ledenraad, die opgevuld mocht worden door een lid van Bovag Autowas- en Poetsbedrijven. Rob van den Boogaard van verhuurbedrijf Autoradam had zich hiervoor kandidaat gesteld, en hij is ook tijdens de ALV benoemd. Van den Boogaard staat naar eigen zeggen bekend als kritisch lid met het hart op de tong. “Na dertig jaar commentaar leveren op het bestuur, wordt het tijd om eens aan de andere kant van de tafel te gaan zitten en er zelf wat aan te doen.”

Bekijk hier de kennismakingsvideo’s van Martin Kniest en Rob van den Boogaard:

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.