Tamoil, one2wash, Zaandam

Tankstation geopend op terrein van One2Wash in Zaandam

Tamoil heeft een nieuw Express-tankstation in Zaandam geopend op het terrein van wasstraat One2Wash aan de Symon Spiersweg. Een langgekoesterde wens van carwash-eigenaar Edward Verdoold. “Een tankstation zorgt voor extra klanten, daarom zochten we al een tijd naar een geschikte partij”, zegt hij. Ook voor Tamoil is het een bijzondere opening; het totaal aantal stations in ons land staat nu op tweehonderd.

Verdoold zit met zijn wasstraat al ruim zes jaar in Zaandam. “We zijn ook al bijna sinds het begin, zes jaar lang dus, bezig om een tankstation op ons terrein te krijgen. Met Tamoil is het eindelijk gelukt”, vertelt hij enthousiast. “We zaten qua idee echt op één lijn. De synergie van tanken en wassen zie je wel vaker bij grote bedrijven, het is een aanvulling voor beide bedrijven.”

Juiste partner

Het was een lange weg om de juiste partner voor het tankstation te vinden voor Verdoold. “We hebben heel goed gekeken welke partijen op de markt zijn en welke interessant konden zijn voor ons. Tamoil sprak ons aan, ze zijn net als wij open en eerlijk.” Ook op het gebied van prijs was het merk volgens Verdoold interessant. “Als je een heel duur tankstation op je terrein hebt, dan sluit dat niet aan bij de plannen die we hier voor ogen hebben.”

Door de opening van dit nieuwe onbemande tankstation is het nu ook in Zaandam mogelijk voor consumenten om brandstof tegen een scherpe prijs te tanken. “Van 11 december 2017 tot en met 7 januari 2018 halen consumenten nog meer voordeel uit het tanken. Op vertoon van een Tamoil-tankbon van minimaal 20 liter brandstof, ontvangen klanten 6 euro korting op het duurste wasprogramma in onze wasstraat.” Het wasprogramma Glans Protector Gold kost dan slechts 10 euro. Verdoold verwacht wel veel aanloop door de actie te krijgen. “Binnenkort starten we ook nog met enkele acties in de media om groot aan te kondigen dat er hier nu ook een tankstation zit en dat we de tank- en wasactie hebben.”

Nieuwe locatie

Naast de opening van het tankstation bij de wasstraat, heeft Verdoold nog meer goed nieuws. “We gaan binnenkort een nieuwe locatie openen”, zegt hij enthousiast. Waar deze komt, wil hij nog even in het midden laten. “Als alles op papier rond is, zullen we daar meer over communiceren.” Het plan is om de nieuwe wasstraat net na de zomer te openen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.