Traktor Wim

Wim van de Visch neemt afscheid van Autowaspark Nijkerk

Foto: Autowasstad Nijkerk

Wim van de Visch uit Nijkerkerveen ging afgelopen maand met pensioen. 33 jaar lang waste hij auto’s bij Autowaspark Nijkerk. Op 28 januari nam hij officieel afscheid met een ritje door de wasstraat op een van zijn oldtimer tractoren, een Massey Ferguson 135 van ruim veertig jaar oud.

In de week van Wim’s afscheid waren er al kortingsacties en gratis producten voor de klanten van Autowaspark Nijkerk, onderdeel van de Zwitserse poetsmiddelen leverancier Riwax. En op zijn laatste werkdag stond er een snackbar voor alle bezoekers en drankjes. De afscheidsrit kostte hem weliswaar een nat pak, maar nu kan Van de Visch zich wel volledig richten op zijn verzameling tractoren.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wim van de Visch neemt afscheid van Autowaspark Nijkerk | CarwashPro
Traktor Wim

Wim van de Visch neemt afscheid van Autowaspark Nijkerk

Foto: Autowasstad Nijkerk

Wim van de Visch uit Nijkerkerveen ging afgelopen maand met pensioen. 33 jaar lang waste hij auto’s bij Autowaspark Nijkerk. Op 28 januari nam hij officieel afscheid met een ritje door de wasstraat op een van zijn oldtimer tractoren, een Massey Ferguson 135 van ruim veertig jaar oud.

In de week van Wim’s afscheid waren er al kortingsacties en gratis producten voor de klanten van Autowaspark Nijkerk, onderdeel van de Zwitserse poetsmiddelen leverancier Riwax. En op zijn laatste werkdag stond er een snackbar voor alle bezoekers en drankjes. De afscheidsrit kostte hem weliswaar een nat pak, maar nu kan Van de Visch zich wel volledig richten op zijn verzameling tractoren.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.