Voordracht nieuwe leden BOVAG

Nieuwe leden voorgedragen voor BOVAG verenigingsbestuur

Voordracht nieuwe leden BOVAG/op de foto het kantoor van BOVAG

Binnen het verenigingsbestuur van BOVAG zijn door de selectiecommissie twee nieuwe leden voorgedragen. De kandidaten zijn Jan Lenters (53) en Thijs Bochane (44). De ledenraad zal zich op 5 juli over deze voordracht buigen en een beslissing nemen.

Jan Lenters is DGA is van AutoCombi voor personenauto’s, bedrijfswagens en trucks en van Compass Mobility Compass Lease BV / Rent en GO / Bike en GO en Transportgroep Oost Nederland BV / Compass Transport. Jan is het bedrijf in 1990 gestart en heeft het met een compagnon uitgebouwd tot een veelzijdig mobiliteitsbedrijf waarin naast verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagen, onderhoud, verhuur, lease, wasstraat en transportonderneming ook deelmobiliteit wordt aangeboden. Bij BOVAG is Lenters bestuurslid en penningmeester van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven geweest tot februari 2021 en sinds februari 2021 Lid van de BOVAG Ledenraad. “Zijn visie, en het brede profiel van zijn bedrijf en hemzelf maken hem zeer geschikt voor een functie in het verenigingsbestuur. Daarbij is Jan al langer betrokken bij BOVAG en kent hij de organisatie”, aldus de selectiecommissie.

Visie

Thijs Bochane is DGA en algemeen directeur van Bochane Groep. Onder zijn leiding is Bochane uitgegroeid tot een van de grootste Renault-, Dacia- en Nissan-dealers van Nederland met zestien dealervestigingen, vier Vakgarages, achttien schadevestigingen en een lease- en verhuurmaatschappij. Met Boekhorst Autoschade heeft de groep een top 3 positie in Nederland wat betreft autoschadeherstelbedrijven.
Bochane is sinds 2017 bestuurslid en vice-voorzitter van BOVAG-afdeling Autodealers. De selectiecommissie: “De ontwikkeling van zijn bedrijf laat zien dat hij een topondernemer is. Hij heeft visie, is overtuigend in zijn handelen en hij kan rekenen op een breed draagvlak binnen BOVAG”.

Ondernemersbloed in het bestuur

Han ten Broeke algemeen voorzitter BOVAG: “Ik ben erg blij met deze twee kandidaten. Indien de Ledenraad zou besluiten tot benoeming over te gaan, dan ben ik van mening dat Jan en Thijs ons verenigingsbestuur zullen versterken. Niet alleen brengen ze nog meer ondernemersbloed in ons bestuur, maar ze zullen ons ook versterken en aanvullen met de specifieke leiderschapskwaliteiten die ze ook al in hun ondernemingen hebben laten zien.”

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.