Christ opening Carwash Uralsk

Christ installeert wasstraat in Kazachstan

foto: Christ Carwash Systems

In de Kazachstaanse stad Uralsk werd onlangs een wasstraat geopend. Het is de eerste professionele carwash in deze stad en de opening was een groot evenement voor de inwoners van Uralsk. Christ Carwash Systems mocht de uitrusting leveren.

De opening vond plaats op traditioneel oosterse wijze en trok veel publiek. Het carwashcomplex omvat een rollover met contactloze wasfunctie, drie selfservice wasboxen, een truckwash en een stationaire autostofzuiger voor twee stations.

Lees ook: 

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ installeert wasstraat in Kazachstan | CarwashPro
Christ opening Carwash Uralsk

Christ installeert wasstraat in Kazachstan

foto: Christ Carwash Systems

In de Kazachstaanse stad Uralsk werd onlangs een wasstraat geopend. Het is de eerste professionele carwash in deze stad en de opening was een groot evenement voor de inwoners van Uralsk. Christ Carwash Systems mocht de uitrusting leveren.

De opening vond plaats op traditioneel oosterse wijze en trok veel publiek. Het carwashcomplex omvat een rollover met contactloze wasfunctie, drie selfservice wasboxen, een truckwash en een stationaire autostofzuiger voor twee stations.

Lees ook: 

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.