Nieuwe rollover voor Avia Van Geloof: ‘binnen vijf dagen wasten we weer’

“Klanten kijken vaak eerst even hoe schoon de wielen zijn geworden”, zegt Jan van Geloof van het Avia-tankstation in Made. Zijn carwash is net onder handen genomen door EenzetCarwash. Van Geloof is erg te spreken over de was- en droogresultaten van zijn nieuwe M’Start van Istobal.

Avia Van Geloof heeft een nieuwe rollover laten plaatsen. Was het nodig?
De oude rollover heeft vijftien jaar gedraaid, die was aan vervanging toe. Via een relatie kwam ik in contact met Theo van Poppel van EenzetCarwash en uiteindelijk heb ik voor deze M’Start gekozen.

Zijn de klanten het eens met die keuze?
Onze klanten zijn erg enthousiast over de nieuwe carwash. Het is natuurlijk ook een enorme vooruitgang in vergelijking met de vorige. De machine droogt erg mooi en mijn klanten zijn ook zeer te spreken over de manier waarop de wielen worden schoongemaakt. Dat is toch vaak het eerste waar ze even naar kijken. We wonen hier in een dorp, goede mond-tot-mond reclame werkt hier nog als vanouds, dus dit is een mooi begin.

Wat sprak je aan in de samenwerking met EenzetCarwash?
Wat me gelijk aansprak bij EenzetCarwash is de no-nonsenseaanpak. Geen vertegenwoordiger in een mooi pak, maar gewoon iemand met verstand van zaken die interesse heeft in je bedrijf en die met je meedenkt. Zo kreeg ik het advies om ook de vloer van de washal een opfrisbeurt te geven. Huijbregts Floorsystems heeft dat binnen één dag geregeld. Ook de chemie van Dr. Stöcker bevalt uitstekend. Het feit dat EenzetCarwash mij met deze bedrijven in contact bracht, heeft ervoor gezorgd dat alles netjes voor me werd geregeld, zonder dat ik daar zelf nog heel voor moest uitzoeken.

Heeft de carwash door de verbouwing lang stilgestaan?
Eigenlijk niet. Op dinsdag kwamen de monteurs de oude machine demonteren, dat was in een halve dag voor elkaar, een dag later werd de nieuwe vloer gelegd. Op maandag startte de montage van de nieuwe machine. Vrijdag waren we al aan het wassen. Gewoon nette jongens met verstand van zaken. Ik kan niet anders zeggen dat ik 110 procent tevreden ben over hoe dat is gegaan.

Hou je nog wasacties nu de nieuwe rollover draait?
Ik heb gelijk een paginagrote advertentie in onze regionale weekkrant geplaatst. Normaal kost het duurste programma hier 13,50 euro maar de eerste maand kan iedereen hier voor 5 euro wassen. Het leuke is dat ik toch nog verbaasde klanten aan de pomp had, die niet wisten dat achter het station ook nog een carwash lag. Dan zou je denken dat iedereen in een dorp alles van elkaar weet… Hopelijk komen deze mensen binnenkort hun hier auto ook wassen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe rollover voor Avia Van Geloof: ‘binnen vijf dagen wasten we weer’ | CarwashPro

Nieuwe rollover voor Avia Van Geloof: ‘binnen vijf dagen wasten we weer’

“Klanten kijken vaak eerst even hoe schoon de wielen zijn geworden”, zegt Jan van Geloof van het Avia-tankstation in Made. Zijn carwash is net onder handen genomen door EenzetCarwash. Van Geloof is erg te spreken over de was- en droogresultaten van zijn nieuwe M’Start van Istobal.

Avia Van Geloof heeft een nieuwe rollover laten plaatsen. Was het nodig?
De oude rollover heeft vijftien jaar gedraaid, die was aan vervanging toe. Via een relatie kwam ik in contact met Theo van Poppel van EenzetCarwash en uiteindelijk heb ik voor deze M’Start gekozen.

Zijn de klanten het eens met die keuze?
Onze klanten zijn erg enthousiast over de nieuwe carwash. Het is natuurlijk ook een enorme vooruitgang in vergelijking met de vorige. De machine droogt erg mooi en mijn klanten zijn ook zeer te spreken over de manier waarop de wielen worden schoongemaakt. Dat is toch vaak het eerste waar ze even naar kijken. We wonen hier in een dorp, goede mond-tot-mond reclame werkt hier nog als vanouds, dus dit is een mooi begin.

Wat sprak je aan in de samenwerking met EenzetCarwash?
Wat me gelijk aansprak bij EenzetCarwash is de no-nonsenseaanpak. Geen vertegenwoordiger in een mooi pak, maar gewoon iemand met verstand van zaken die interesse heeft in je bedrijf en die met je meedenkt. Zo kreeg ik het advies om ook de vloer van de washal een opfrisbeurt te geven. Huijbregts Floorsystems heeft dat binnen één dag geregeld. Ook de chemie van Dr. Stöcker bevalt uitstekend. Het feit dat EenzetCarwash mij met deze bedrijven in contact bracht, heeft ervoor gezorgd dat alles netjes voor me werd geregeld, zonder dat ik daar zelf nog heel voor moest uitzoeken.

Heeft de carwash door de verbouwing lang stilgestaan?
Eigenlijk niet. Op dinsdag kwamen de monteurs de oude machine demonteren, dat was in een halve dag voor elkaar, een dag later werd de nieuwe vloer gelegd. Op maandag startte de montage van de nieuwe machine. Vrijdag waren we al aan het wassen. Gewoon nette jongens met verstand van zaken. Ik kan niet anders zeggen dat ik 110 procent tevreden ben over hoe dat is gegaan.

Hou je nog wasacties nu de nieuwe rollover draait?
Ik heb gelijk een paginagrote advertentie in onze regionale weekkrant geplaatst. Normaal kost het duurste programma hier 13,50 euro maar de eerste maand kan iedereen hier voor 5 euro wassen. Het leuke is dat ik toch nog verbaasde klanten aan de pomp had, die niet wisten dat achter het station ook nog een carwash lag. Dan zou je denken dat iedereen in een dorp alles van elkaar weet… Hopelijk komen deze mensen binnenkort hun hier auto ook wassen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.