Tweede Vermeulen-tankstation opent in Zwartsluis

Autobedrijf Van Kesteren en tankonderneming Vermeulen vonden elkaar dankzij de wasboxen bij eerstgenoemde. Wimfried van Kesteren wilde een ’totaalautobedrijf’ in Zwartsluis neerzetten en kwam voor het stuk rondom tanken en wassen uit bij Vermeulen. Het resultaat is dat Vermeulen dit najaar onder eigen naam een onbemand station opent bij Van Kesteren. 

Het nieuwe tankstation krijgt pompen voor zowel personenauto’s als vrachtwagens, waar benzine, HVO en AdBlue verkrijgbaar zijn. Renault-dealer Van Kesteren was al langer op zoek naar een partner voor het exploiteren van wasboxen en kwam uiteindelijk bij Vermeulen terecht. Uit de gesprekken tussen de partijen ontstond vervolgens het idee om een onbemand tankstation met vier opstelplaatsen aan het terrein toe te voegen. De overeenkomst voor die samenwerking werd afgelopen week getekend.

Wasboxen

Wimfried van Kesteren was ‘blij verrast’ door het idee van het tankstation. “Ik wil op onze nieuwe locatie echt een totaalautobedrijf neerzetten. Je komt bij ons om te laden, tanken, een nieuwe of gebruikte auto te kopen, te laten onderhouden én te wassen. Want die twee wasboxen ga ik nu zelf exploiteren, evenals twee laadpalen voor elektrische auto’s. Het tankstation past hier heel goed bij.”

Ook de broers Vermeulen zien de nieuwe locaties als een mogelijkheid om verder te groeien, nadat in IJsselmuiden eerder dit jaar het eerste eigen Vermeulen-tankstation werd geopend. “Dit past perfect in ons netwerk van tankstations. Ons ideaal is om uit te breiden in een straal van 50 kilometer om Kampen”, aldus Rik Vermeulen. Niels Vermeulen vult aan: “In Zwartsluis zagen we een enorme kans op het gebied van tanken, die we graag pakken.’’

Lees ook: 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tweede Vermeulen-tankstation opent in Zwartsluis | CarwashPro

Tweede Vermeulen-tankstation opent in Zwartsluis

Autobedrijf Van Kesteren en tankonderneming Vermeulen vonden elkaar dankzij de wasboxen bij eerstgenoemde. Wimfried van Kesteren wilde een ’totaalautobedrijf’ in Zwartsluis neerzetten en kwam voor het stuk rondom tanken en wassen uit bij Vermeulen. Het resultaat is dat Vermeulen dit najaar onder eigen naam een onbemand station opent bij Van Kesteren. 

Het nieuwe tankstation krijgt pompen voor zowel personenauto’s als vrachtwagens, waar benzine, HVO en AdBlue verkrijgbaar zijn. Renault-dealer Van Kesteren was al langer op zoek naar een partner voor het exploiteren van wasboxen en kwam uiteindelijk bij Vermeulen terecht. Uit de gesprekken tussen de partijen ontstond vervolgens het idee om een onbemand tankstation met vier opstelplaatsen aan het terrein toe te voegen. De overeenkomst voor die samenwerking werd afgelopen week getekend.

Wasboxen

Wimfried van Kesteren was ‘blij verrast’ door het idee van het tankstation. “Ik wil op onze nieuwe locatie echt een totaalautobedrijf neerzetten. Je komt bij ons om te laden, tanken, een nieuwe of gebruikte auto te kopen, te laten onderhouden én te wassen. Want die twee wasboxen ga ik nu zelf exploiteren, evenals twee laadpalen voor elektrische auto’s. Het tankstation past hier heel goed bij.”

Ook de broers Vermeulen zien de nieuwe locaties als een mogelijkheid om verder te groeien, nadat in IJsselmuiden eerder dit jaar het eerste eigen Vermeulen-tankstation werd geopend. “Dit past perfect in ons netwerk van tankstations. Ons ideaal is om uit te breiden in een straal van 50 kilometer om Kampen”, aldus Rik Vermeulen. Niels Vermeulen vult aan: “In Zwartsluis zagen we een enorme kans op het gebied van tanken, die we graag pakken.’’

Lees ook: 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.