Sonny’s neemt Hydra-Flex over

Theen Moy, Flickr

Sonny’s, een van de grootste fabrikanten van carwashapparatuur, heeft chemieleverancier Hydra-Flex overgenomen. Hydra-Flex maakt onder meer chemische doseersystemen en hogedrukspuitkoppen.

Paul Fazio van Sonny’s prijst zich gelukkig met de techniek die ze in huis halen, maar vooral met de mensen van Hydra-Flex die ze erbij krijgen. Laatstgenoemde is blij met de mogelijkheden om het bedrijf in deze vorm verder te laten groeien. Hydra-Flex blijft gevestigd in Minnesota.

Sonny’s maakt onder meer transportbanden, onderdelen en benodigdheden voor carwashes. De Amerikanen verzorgen ook opleidingen voor personeel en softwareproducten. Sonny’s is via overnames flink aan het uitbreiden. In mei dit jaar namen ze ook Peco Car Wash Systems over.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sonny’s neemt Hydra-Flex over | CarwashPro

Sonny’s neemt Hydra-Flex over

Theen Moy, Flickr

Sonny’s, een van de grootste fabrikanten van carwashapparatuur, heeft chemieleverancier Hydra-Flex overgenomen. Hydra-Flex maakt onder meer chemische doseersystemen en hogedrukspuitkoppen.

Paul Fazio van Sonny’s prijst zich gelukkig met de techniek die ze in huis halen, maar vooral met de mensen van Hydra-Flex die ze erbij krijgen. Laatstgenoemde is blij met de mogelijkheden om het bedrijf in deze vorm verder te laten groeien. Hydra-Flex blijft gevestigd in Minnesota.

Sonny’s maakt onder meer transportbanden, onderdelen en benodigdheden voor carwashes. De Amerikanen verzorgen ook opleidingen voor personeel en softwareproducten. Sonny’s is via overnames flink aan het uitbreiden. In mei dit jaar namen ze ook Peco Car Wash Systems over.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.