'Dankbaar'

Niels Autowas neemt Autowas-Centrum Raalte over

Autowas-Centrum Raalte wordt dit jaar omgekleurd naar de huisstijl van Niels Autowas Foto: Niels Autowas

Niels Autowas heeft Autowas-Centrum Raalte overgenomen. De neven Niels en Arnold Wessels nemen het stokje over van oud-eigenaar Gerrit Middendorp, die ruim twintig jaar het gezicht is geweest van Autowas-Centrum Raalte.

“We zijn heel erg enthousiast over deze overname. Deze wasstraat, de hele manier van werken én het team van Autowas-Centrum Raalte passen goed bij ons”, zegt Niels Wessels. Met twee wasstraten in Assen en één locatie in Harderwijk is dit de vierde wasstraat voor het carwashbedrijf.

“We zijn Gerrit dankbaar voor het vertrouwen, het proces van overname is goed en prettig verlopen”, vult Arnold Wessels aan. “De komende periode gaan we ons focussen op het goed leren kennen van de klanten, het team en de techniek van de wasstraat.”

Huisstijl

Over of er ook dingen gaan veranderen, zijn ze het beiden eens. “De bestaande wasboxen worden gerenoveerd. En ook in de wasstraat gaan we kijken of er aanpassingen nodig zijn. Ook wordt de locatie ‘omgekleurd’ naar de huisstijl van Niels Autowas. Zodra dit alles is afgerond, volgt er een openingsactie voor de inwoners van Raalte en omgeving.”

Frisse wind

Het huidige team van Autowas-Centrum Raalte blijft aan boord. Op oud-eigenaar Middendorp na, die van zijn verdiende pensioen gaat genieten. “Ik heb alle vertrouwen in mijn opvolgers. Het zijn nog relatief jonge ondernemers die in onze branche hun sporen al hebben verdiend. En in de huidige moderne sociale wereld meegaan met alle nieuwe ontwikkelingen. Dus tijd voor een hernieuwde start en een frisse wind bij Autowas-Centrum Raalte, maar vanaf nu onder de naam van Niels Autowas. Ik wens de heren Wessels succes met de voortzetting van deze onderneming”, aldus Middendorp.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Niels Autowas neemt Autowas-Centrum Raalte over | CarwashPro
'Dankbaar'

Niels Autowas neemt Autowas-Centrum Raalte over

Autowas-Centrum Raalte wordt dit jaar omgekleurd naar de huisstijl van Niels Autowas Foto: Niels Autowas

Niels Autowas heeft Autowas-Centrum Raalte overgenomen. De neven Niels en Arnold Wessels nemen het stokje over van oud-eigenaar Gerrit Middendorp, die ruim twintig jaar het gezicht is geweest van Autowas-Centrum Raalte.

“We zijn heel erg enthousiast over deze overname. Deze wasstraat, de hele manier van werken én het team van Autowas-Centrum Raalte passen goed bij ons”, zegt Niels Wessels. Met twee wasstraten in Assen en één locatie in Harderwijk is dit de vierde wasstraat voor het carwashbedrijf.

“We zijn Gerrit dankbaar voor het vertrouwen, het proces van overname is goed en prettig verlopen”, vult Arnold Wessels aan. “De komende periode gaan we ons focussen op het goed leren kennen van de klanten, het team en de techniek van de wasstraat.”

Huisstijl

Over of er ook dingen gaan veranderen, zijn ze het beiden eens. “De bestaande wasboxen worden gerenoveerd. En ook in de wasstraat gaan we kijken of er aanpassingen nodig zijn. Ook wordt de locatie ‘omgekleurd’ naar de huisstijl van Niels Autowas. Zodra dit alles is afgerond, volgt er een openingsactie voor de inwoners van Raalte en omgeving.”

Frisse wind

Het huidige team van Autowas-Centrum Raalte blijft aan boord. Op oud-eigenaar Middendorp na, die van zijn verdiende pensioen gaat genieten. “Ik heb alle vertrouwen in mijn opvolgers. Het zijn nog relatief jonge ondernemers die in onze branche hun sporen al hebben verdiend. En in de huidige moderne sociale wereld meegaan met alle nieuwe ontwikkelingen. Dus tijd voor een hernieuwde start en een frisse wind bij Autowas-Centrum Raalte, maar vanaf nu onder de naam van Niels Autowas. Ik wens de heren Wessels succes met de voortzetting van deze onderneming”, aldus Middendorp.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.